kobietka22 masz rację "kłaczkowy pomysł na" ona zawsze wyczaruje cos fajnego w kuchni

trampkolandia to jedno, ale książka kucharska z jej opisami jak przygotować objadek to był by hicior
babianko jak podejdziesz od strony drogi, za drzwiami w holu jest domofon, czasem przy "obejściu" kręcą sie faceci w ubraniach roboczych - to też zakonnicy (w większości). Najlepiej zadzwoń co masz powiedzieć po prostu POTRZEBUJĘ POMOCY - zmarło mi dziecko i nie potrafię dojść do siebie. Co masz więcej mówić kochana. Na spotkaniu powiedz o twoim gniewie do tego na górze tak jak ja powiedziałam na spowiedzi, nikt mnie nie zbeształ, ksiądz powiedział, że to normalne. Oni są duchownymi, ale przedewszystkim ludźmi, ja zaryzykowałam i poszłam do "zwykłego" księdza i naprawdę mi pomógł, choć była to tylko rozmowa w konfesjonale... Ja nie chcę na ciebie Babianko naciskać, zrobisz jak uważasz, najtrudniej jest zawsze zrobic ten pierwszy krok, ale nikt go nie wykona za ciebie, a stojąc w miejscu wydeptujesz coraz głębszy dołek... trzymam za Ciebie &&
poroniona84 no super

dużo duzo zdrówka dla ciebie i bobaska

ciągle za was wszystkie trzymam &&
Renia no pieknie wpadnij z fotkami jak cudeńko bedzie juz po drugiej stronie brzuszka, wam też dużo zdrówka życzę i trzymam &&
fasolka przykro mi że sytuacja nie uległa zmianie, u mnie na poczatku było bardzo w kratke, potem UDAWALIŚMY że jest ok, był dym - teraz jest cudnie, wszystko sie jakoś poukłada - zobaczysz - niestety nie zawsze tak szybko jakbysmy chcieli, ale wierze że dasz radę, znaczy dacie wspólnie
AS no masz eldorado widzę

a noga jak tam?
onaxx miałam spore zaległości bardzo duże ale wydaje mi sie ze doczytałam wszystko, ale może przoczyłam, jeśli tak to przepraszam, ale mnie rozpiera... Jak tam z tm facecikiem? nieśmiało zapytam
karolcia81 no zdjęcia powalają z nóg

, za kilka lat weźmiecie bąbla na wakacje w to samo miejsce

to dopiero będą fotosy, a tak wogóle widze ze jesteś na maxa pozytywnie nastawiona - powtarzam sie ale nawet przez monitor czuć jaka radocha od ciebie bije

&&