poroniona84
Fanka BB :)
anulka a ile masz par
?? Ja mam 4- 2 sobie i 2 koleżankom ale narazie schowane głęboko żeby nikt nie ukradł :-)
?? Ja mam 4- 2 sobie i 2 koleżankom ale narazie schowane głęboko żeby nikt nie ukradł :-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
?? Ja mam 4- 2 sobie i 2 koleżankom ale narazie schowane głęboko żeby nikt nie ukradł :-)Mam pytanie czy kos wie jak dlugo po poronieniu w 18 tygodniu nalezy wstrzymac sie od sexu?
I jak szybko mozna starac sie o kolejna ciaze bez ryzyka?
Czy robia jakies specjalne badania/jesli nie to jakie powinnam zrobi?
Odeszly mi wody w 18 tygodniu mimo ze ciaza przebiegala idealnie do tego momentu.
kłaczorku mi lekarz powiedział, że przed 1 @ jest mało prawdopodobna ciąża... ale po moich lekarzach mogłabym się spodziewać nawet że pomyli cipkę z tyłkiem...kumpele badał i powiedział że nigdy nie bedzie w ciaży a była w 2 miesiacuwięc... ja też mogę się mylnąć, ale dzięki takim mądralińskim jak wy się dokształcam
a no ja też znam takich... jedzą i jedzą a waga w miejscu................... a my......tyjemy po wszystkim;/
, ciesze sie z nich jak dziecko mimo ze fasolki jeszcze nie ma w brzuszku ale te paputy dziewczyny to dobry znak dla nas jeszcze nie zafasolkowanych a dla ,,juz,, zafasolkowanych prezent dla dzieciaczków które nosicie w brzuszkach.