• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Olu, ja kiedys lubilam czarny - ubierlam sie na czarno itd. Dopoki nie polapalam sie ze to sie przeklada na psychike. Gdzies na etapie terapii odpuscilam czarne ciuchy, zaczelam sie ubierac kolorowo - upodobalam sobie kolory jesieni - pomarancze, rudosci, cieple zolcie, brazy, zielenie w odcieniach "zgnilych", bordo... Lacze je nieraz bez oporow, na pomaranczowa koszulke zolta tunika i dzinsy. Kolorowo. To wplywa na nastroj, zdecydowanie go podnoszac. Co do czerni i niemowlat... Mam zdecydowana awersje do czarnych wozkow. POpularne dosc, ale, czarna gondolka wyglada "po mojemu" jak mala trumienka, a jeszcze jak sie do tego zalozy czarna parasolke... No, sorry... Czarna parasolka na slonce...
V_jolka! HURRAAAA....

reklama
AAAAAAAAAAAAAAAAAA Jejuśku jak ja się cieszę, normalnie gębę mam szeroką jakby ktoś nożem arbuza przekroił na pół, oooo nie jeszcze szerszą!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D

No to jadąc na wizytę będę już mocno trzymać za Was kciuki :)

Dziękuję bardzo, chociaż... na razie nie umiem cieszy się tą ciążą...
ona była... jest zupełnie nieplanowana... całkowite zaskoczenie...
i przyznam szczerze...
że to nie jest najlepszy moment...

a gala... dziękuję bardzo...

Karolcia...
To wszystko dla mnie samej jest totalnym zaskoczeniem..
a tydzień...
z moich wyliczeń wynika że 5 tyg i 5 dni
a do ginka...
nie wiem...
jakoś mi się nie spieszy...

Ostatnia edycja:
V_JOLUS - słońce Ty moje.....to bedzie piekna, cudowna ciąża...i natychmiast zacznij sie cieszyć tym małym bąbelkiem, który Ci rośnie w brzuszku...nawet nie wiesz jak ja chcialam dzis zobaczyć dwie krechy na swoim teście....a tu bach....widzę dwie krechy na Twoim...no toś mnie zaskoczyła....

Głowa do góry.....a wiesz jak to jest....nigdy nie jest do końca ten odpowieeni moment.....;-)

V_JOLUS - słońce Ty moje.....to bedzie piekna, cudowna ciąża...i natychmiast zacznij sie cieszyć tym małym bąbelkiem, który Ci rośnie w brzuszku...nawet nie wiesz jak ja chcialam dzis zobaczyć dwie krechy na swoim teście....a tu bach....widzę dwie krechy na Twoim...no toś mnie zaskoczyła....

Głowa do góry.....a wiesz jak to jest....nigdy nie jest do końca ten odpowieeni moment.....;-)

No ja wiem...
ale jakoś tak dziwnie....

Pewnie ze dziwnie - nie zdazylas sie ponakrecac, pomarudzic ze znow sie nie udalo, tylko cyk i jest. To jest chyba najfajniejsze wyjscie. A ze moment nienajlepszy... A myslisz ze u nas najlepszy?

V-Jolka80 gratulacje kochana duzo drówka dla ciebie i twojej fasolinki :D

Co do paputów biało czarnych wiem ze kolorki niezbyt niemowlęce, ale chciałam żeby były mini wersją trampoli tatusiowych ma właśnie coś podobnego, ja zreszta też tylko ja mam czarna górę i białą podeszwę i te takie wysokie trampki, takie se jeszcze kiedyś zamówię :D kłaczek dostałam nr na priva, jak tylko dostane przelewik wyśle ci kasiorkę. Jak sie wystawisz na allegro daj nam wszystkim znaka my waszystkie cie rozreklamujemy :D. Ja narazie nikomu nie pokazałam, a bardzo mnie kusi, po pierwsze ze biało czarne jak sie uda zafasolkować chcę M podac zamiast sniadania na talerzu z plastikową wyrocznia, a po drugie bedziemy sie strarali jak najdłużej zachowac w tajemnicy przed rodziną naszą fasolkę, czy sie da to sie okaże. A nie chcę żeby widzieli, że juz sie nakręcam i tak juz ten pokoik i głupie pytania co w nim bedzie... :D nasza odpowiedź sie zobaczy narazie kasy i tak nie mamy i jest koniec tematu :D

Emy no jajeczka mówisz :D gratulacje kochana duzo zdrówka dla ciebie i syneczka
hormonkowe tabsy ci odstawili, bo na tą chwilę produkcje prost. od jajników przejeło już łożysko
nożki masywne mówisz przynajmniej twardo bedzie stąpał po ziemi

Czarana poszalałaś :D

co do tatoo mi sie zawsze marzył tatu na kostce niezapominajka albo róża, moja mam jest anty i przy każdej okzaji zwracała mi uwage żebym sie przyjrzała pomarszczonym szkaradztwom na rękach mojego ŚWP dziadka - o tatoo gadałam zawsze jak bedę mieć 18 to sobie zrobię i tak :D a zaczełam gadać wcześnie bo chyba od 14 stu, tak mi sie podobały bravo GIRL i POPCORN itp miały w tym swój udział :D
Naszęście mojego poznałam jak miałam lat 17 on tez jest anty tatoo, chociaż jest z zamiłowania rysownikiem, podziwia je, ale sam nie chciał by ich nosić. Dla niego to sztuka, ale zawsze mi mówi to tak jakbyś chiała mieć piekny obraz na srajtaśmie na wieki, nie ma siły i ze moja niezapominajka z czasem zmieniłaby sie w smugę wyglądającą jak żyła/żylak, no i tak jestem do dzis bez rusunków na ciele

V_jola - no pewnie, że dziwnie....kurcze...dziwnie jak cholera.....ale jak cudnie....ot taka ciążowa huśtawka emocjonalna....

w kazdym razie teraz juz odzywaj sie tu częściej...chcę wiedzieć co u Ciebie....jak tam dzidzia....i wogóle.... no i może bys się do ginka umówiła co?

reklama
no to czyli zapowiada się teraz czworokącik tak? o ile dobrze naliczyłam?
trzymam kciukasy za wysyp fasolkowy i za zdrówko wasze i waszych maleństw :D !!!!
&&

Co do kolorów w szafie faktycznie ja uwielbiam czarny, ale zazwyczaj mieszam go z kontrastami tj niebieski, turkusowy, biały, czerwony. Mam tez trochę fioletów i brązów, ale to z kolekcji zimowej :D
nie mam nic zielonego, ani różowego, bordo, pomarańczowego i łososiowego, unikam wszelakich szarości i beżu choć się zdażają - na kimś mi sie podobają te kolory ale ja sie w nich czuję jak przebieraniec :D

Ja zmykam coś pokombinować, dziś środa trza coś powystawiać na allegro (wystawiam w środy i czwartki tak żeby aukcje kończyły się w weekend :D )
Czekam tez na listonoszkę bo sprawdziłam, że nie dostałam kasy za końcówkę L4 już prawie tydzień po a kasy nie ma, jutro święto, w piątek wątpie żeby chciało się jej dreptać, no poczekamy zobaczymy.
Miłego dzionka kochane

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry