• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
As super pomysł z wróżka chyba od "super niani". a co do szkoły to ja też na 1 roku tak miałam od 8 do 20 nie da sie tyle wysiedzieć na szczęście ja już skończyłam swoje 5 lat narazie starczy może za rok coś dalej.
Bella szok, całe szczęście ze Wam sie nic nie stało.
Emilchen
[*] światełko dla aniołka
Bibiana super, że już będziesz miala tego kotka, ja mam pieska. dobrze jest mieć takiego przyjaciela w domu.
Gosiulek
[*] swiatełko dla córeczki siostry i trzymam &&&& za drugą z bliźniaczek
Ilona jak po USG?
Nie kochana w naszym przypadku "Super Niania" nie podjęła się zadania.:szok::-D:-D
Szczerze powiem ,że z niej taka super niania jak z koziej dupy trąba.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Sposób wymyślony przeze mnie na potrzeby dziecka ,które ma inną wrażliwość emocjonalną niż dzieci neurotypowe.I wielu rzeczy nie potrafi zrozumieć.
U nas każdy ząb to oddzielny rytuał .Najważniejsze,że działa i jest bez płaczu :-D:-D:-D

Gosiulek napewno szczęśliwie, dosyć już tego złego, teraz musssiii już być dobrze, trzeba żyć tą nadzieją
As masz racje najważniejże że działa, dzielnego masz synka :-)

Ostatnia edycja:
jestem!! dopiero teraz wróciłam... matko w przychodni tłum, lekarka spozniona 1,5 h i na korytarzu pacjentka rodząca:)

no i co wiecej... hmm.... ciążę pozamaciczną to ma tamten lekarz chyba w lewym jądrze( o ile w ogóle takie urządzenie burak posiada).......... pęcherzyk jest jak trza... ale w nim nic nie ma..... ale beta piękna... więc to zapewne wczesna ciąża, tak mówi dr.... z usg to jakiś 6 tydz. ale wygląda jak poczatek 5/ koniec 4........
i na jajniku torbiel 5 cm....... przestraszyłam się!!
ale powiedziała, że na jej oko jest ok...

a wezmę wstawie suwak bo nie wytrzymam!!

emocjonalnie sie nie nastawiam....

Ostatnia edycja:
Teraz czekamy na wynik badań genetycznych z krwi .Oby były dobre.
Będą dobre.Co ja mówię .Muszą być dobre!!!

jestem!! dopiero teraz wróciłam... matko w przychodni tłum, lekarka spozniona 1,5 h i na korytarzu pacjentka rodząca:)

no i co wiecej... hmm.... ciążę pozamaciczną to ma tamten lekarz chyba w lewym jądrze( o ile w ogóle takie urządzenie burak posiada).......... pęcherzyk jest jak trza... ale w nim nic nie ma..... ale beta piękna... więc to zapewne wczesna ciąża, tak mówi dr.... z usg to jakiś 6 tydz. ale wygląda jak poczatek 5/ koniec 4........
i na jajniku torbiel 5 cm....... przestraszyłam się!!
ale powiedziała, że na jej oko jest ok...

a wezmę wstawie suwak bo nie wytrzymam!!

emocjonalnie sie nie nastawiam....
I super !!!!
Teraz tylko czekać ,a tymczasem dawaj na majówki.:tak::-):-):-)
Gratulacje jeszcze raz :tak::tak::tak:

reklama
Ilona1990 , bardzo się cieszę , czekamy teraz aż maluch urośnie i serduszko zabije jak dzwon:tak:
Ilona24 , coś ta twoja tempka wcale nie spada????!!!!:laugh2:
AS , ja to już nawet nie liczę ile kasy pochłoneły "moje" zębowe wróżki:szok::-D

Dopiero wróciłam z targów słodyczy z Krakowa , jestem padnięta ....dlatego mój mózg kiepsko pracuje i niewielę odpisuję , ale jutro się poprawię....

Spadam spać , no ale zajrzeć musiałam :cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry