• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kłaczku - oni tak mają. Mój też nie należy do wylewnych romantyków. No chyba, że jest na rauszu. Wtedy mu się język rozwiązuje i kocha mnie strasznie i na zabój. Powinien wiecznie pijany chodzić :-D
Wczoraj był z siebie bardzo dumny, ze honorowo oddał nasienie :-D
Niby mówi o tym wszystkim żartobliwie i twierdzi, że nie musi mieć dzieci ale jednak chodzi pokornie na te badania, więc jednak mu zależy. Mam nadzieję, że nasze starania zostaną nagrodzone.
Fajnie, ze twój Rajmund tak czeka na synusia :) Serce mi mięknie, jak słyszę coś takiego.

reklama
Zjolu, Rajmund czesto wyznaje milosc, jest czuly (na trzezwo:tak:), kochany itd., ale robi to sloganami. "Kocham cie" albo "moja Bu", albo cos w tym stylu... Ton glosu mowi wiecej niz szablon slow. No - facet w koncu, nie? Totez skoro wczoraj poszedl z takim tekstem to naprawde musi sie w nim to gotowac. Ja sobie nie wyobrazam, jak on wezmie te kruszyne na rece... Poza tym ze sie boi bo nigdy nie mial na rekach malenkiego dziecka.:-D Mam wrazenie ze chlop mi sie nad tym dzieckiem rozleci od nadmiaru wzruszen.

Oj, oj, oj bo wyszło, że mój chłop mówi, że mnie kocha tylko po pijaku :szok: Nie, nie, nie nie jest tak źle. Tylko wtedy bajkopisarstwo mu się włącza :-D
Rajmund da sobie radę ale myślę, że będzie chlipał ze wzruszenia na początku.

Mój też do tankowców nie należy :) Najwyżej jakieś piwko albo drink ale wszystko z umiarem.
Jak ty czekasz na nasz cud, to już jest nas trójka :) W kupie siła :-D
Dzięki Kłaczku - liczę na to, że wykraczesz i będziemy niedługo pisać juz tylko o pieluszkach, ząbkach i czapeczkach :-)

Kłaczku :szok::szok::szok: a to się chłop rozochocił! Drugiego już mu się zachciewa? Ja będę szczęśliwa z jednego, no chyba, że będą bliźnięta. Jak na razie dobrze by było w ogóle zobaczyć dwie krechy na teście.
Kłaczku, czy Ty teraz brałaś może clexane? Bo dziewczyny piszą, że w naszym przypadku dobrze by było go brać na wszelki wypadek.

reklama
Nie mialam zadnych badan. Po prostu maja taka liste wyznacznikow ryzyka zakrzepicy i jak ktos sie zalapie na wiecej niz 2 punkty to mu funduja klujki. Program rzadowy. U mnie wiek >35, ciaza >3 i BMI... nie przyznam sie. :-D 3 punkty wystarczyly. Nie wiem jak chca to rozgryzc ladujac heparyne i jednoczesnie straszac krwotokiem przy porodzie (przy poronieniu mialam krwotok), ale oni twierdza ze "przyjde rodzic to oni sie wszystkim zajma".

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry