Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Igusiad, wszystkiego najlepszego i przede wszystkim tego wymarzonego cudu pod serduchem. A który jesteś rocznik?, bo widzę że data urodzin też nas łączy![]()
kasia24 trzymam kciuki oby była fasolinka
mysle,ze usg nie zaszkodzi,bo niby dlaczego??? tylko moze byc za wczesnie,ale miejmy nadzieje,ze nie bedzie;-) nanulika no moje gratulacje.ja tez dłuuuugo walczylam o skierowania za free i tez mi sie udało takze mysle,ze warto
trzeba pokazac ze ma sie glowe nad woda a nie pod. agniesia super,ze ten facet wreszcie sie ogarnal i sie okreslił
byle do 2go bedziemy trzymac &&&&.a ja 2go mam wizyte u dentysty-sadysty doslownie
ehh a ja jestem juz mega padnieta po dzisiejszym dniu.choroba daje mi w kosc galancie...chyba mam temp.bo wciaz mi goraco...:-( teraz jem sobie ziemniaczki opiekane i pisem do was
jesio jak na zlosc pojawily nam sie duuuze problemy finansowe i moj maz powiedzial,ze nie wie czy bedziemy sie starac w grudniu:-
?????
niestety nie czekalismy...ta druga ciaza była wpadka sama w sobie...ale i tak nic z tego nie wyszlo...lekarze mowili wtedy,ze napewno wina tkwila w tym,ze za szybko,a ja mysle,ze moze niekoniecznie,bo pol roq temu 2 testy wyszly mi pozytywne,a okazalo sie,ze ciazy nie bylo tylko biochemiczna...takze nie wiem...tam te dwie byly z innym partnerem,ta ostatnia biochemiczna z mezem...genetyk sugerowal,ze wina moze byc u tam tego partnera gdyz u niego w rodzinie jest wada genetyczna...tyle,ze jego rodzenstwo ma zdrowe potomstwo...nie wiem...gdzies ok pol stycznia moze bedzie juz kariotyp.teraz mniej juz sie boje niz kiedys...co ma byc to bedzie...a rozmawialam wczoraj z mezem i powiedzial,ze bedziemy sie starac w grudniu bez wzgledu na wszystko
mykam dziewczynki do pracy...ja taka usmarkana a po poludniu mamy gosci ehhh...buziaczki