witam się sobotnio
kasiaa24 jak jest druga kreska to ciąża jak nic, na usg mogą jeszcze nic nie zobaczyć, ale zaszkodzić raczej nie zaszkodzi...trzymam kciuki&&&
agniesia84super, że praca przyjęta, teraz tylko czekać do obrony, my będziemy kibicować i kciuki trzymać
nanulika świetnie, że Ci się udało z badaniami!
Olusia81 troszkę spóźnione, ale szczere wszystkiego najnajnajlepszego!!!
karola1388 mam nadzieję, że dziś już lepiej się czujesz i lekko odstresowana wizytą gości?
zjola wiadomości pozytywne po badaniu, to najważniejsze...a do stycznia już naprawdę bardzo blisko! superowo!
IZW jejku Ty już o świętach...w sumie to już za miesiąc...ja tam nie mam głowy ani ochoty tym bardziej latać po sklepach i prezentów szukać...tym razem chyba małżon sam się będzie tym zająć musiał hehe
EwelinaK i bardzo dobrze, że pogoniłaś tego fachowca w siną dal, mam nadzieję, że ten nowy będzie już odpowiedni i szybciutko remont zakończy, trzymam za to kciukasy&&&
Ilonka spokojnie, nerwy nie pomagają, odpoczywaj a jak coś to jak dziewczyny piszą nospę weź jeszcze, nie zaszkodzi...
aniunnia dobrze, że guzek zniknął, trzymam kciuki za dostanie się do lekarza, daj znać potem co i jak.
As myślę o Was i dzielnie trzymam kciuki, aby dalej było już tylko lepiej, bez takich "rewelacji"!
a ja tak już bym chciała, żeby jakaś akcja się zaczęła i żebym wreszcie przywitała się z maleństwem...a tu cisza jak makiem zasiał, oprócz twardnienia brzucha nic się nie dzieje...rządzą te dzieci nami już od samego początku...
pozdrawiam Was wszystkie serdecznie