Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
[B pisze:Enya81 [/B]co dziś u Ciebie???????czekam z niecierpliwością![]()

nadzieja1 ja plamiłam w 3,4 tyg przez kilka dni bo tak miala termin @ i to bylo normalne.ale pozniej w prawie 6tyg mialam silne skurcze i krwawienie z plamieniem i pojechalam do szpitala.z dzieckiem bylo wszystko dobrze,ale okazało sie,ze mam krwiaka...wiec jedz do lekarza...do jutra nie ma co czekac,a tak to odrazu zrobia ci usg...ja gdybym nie pojechala do szpitala to napewno nie bylo by teraz mojej fasolki w łonie,bo myslałam,ze to poronienie i nie chcialam jechac,zreszta na pogotowiu tez mi powiedzieli,ze mam czekac az sie sama oczyszcze i co???? wyszłam ze szpitala ze swiadomoscia tego,ze słyszalam jak bije serduszko mojego dziecka...
hehehe Ja to siętrochę czuję jak matka chrzestna:-)Chciałam się pochwalić, dzisiaj zaliczyłam wizytę i serduszko pięknie pika. Co prawda nie słyszałam, a tylko widziałam, ale i tak ryczałam jak małe dziecko ze szczęścia. Termin na 12.09.2012![]()
Emy - super, że wyjazd udany.

:-):-)