fasolka35
Fanka BB :)
Witam kochane dawno mnie tu nie było
.Poczytywałam ale nie udzielałam sie od kilku miecy.
A dziś wrociłam jestem tak szczęśliwa jak i bardzo się boję jestem w 8 tygodniu nareszcie........:-).
Szczęście przemieszane ze strachem zeby znów nie skończyło sie jak ostatnio:-(.Byłam juz u lekarza (zmieniłam na innego ) który potwierdził ciąże widziałam seduszko bijące
lecz stwierdził obecnosc mięsniaka wielkosci 5 cm
,którego tamten lekarz nie stwierdził choć niedawno u niego byłam .Potwierdziło to słusznośc mojej decyzji niestety wyskoczyło tez nadciśnienie. Na początku leciutko plamiłam ale oszczedzam sie łykam duphaston 3x1 i plamienie ustapiło .
Pozdrawiam cieplutko i idę poczytac co tam u Was kochane...
.Poczytywałam ale nie udzielałam sie od kilku miecy.A dziś wrociłam jestem tak szczęśliwa jak i bardzo się boję jestem w 8 tygodniu nareszcie........:-).
Szczęście przemieszane ze strachem zeby znów nie skończyło sie jak ostatnio:-(.Byłam juz u lekarza (zmieniłam na innego ) który potwierdził ciąże widziałam seduszko bijące
lecz stwierdził obecnosc mięsniaka wielkosci 5 cm
,którego tamten lekarz nie stwierdził choć niedawno u niego byłam .Potwierdziło to słusznośc mojej decyzji niestety wyskoczyło tez nadciśnienie. Na początku leciutko plamiłam ale oszczedzam sie łykam duphaston 3x1 i plamienie ustapiło .Pozdrawiam cieplutko i idę poczytac co tam u Was kochane...
.fasolka35 ja mialam krwiaka i tez plamiłam i wyladowałm w szpitalu ale jest wszystko oki wiec sie nie martw.grunt to dobry lekarz.ilonka1990 nio to kochana odpoczywaj jesli mialas ostatnio napiety plan dnia...a dzidzia niech sobie rosnnie.enya81 nio piersi to mnie bola bardzo...w nocy jak wstaje to sa tak ciezkie i bola,ze musze sie chwile masowac...a mdli mnie coraz zadziej...tylko w głowie mi sie kreci wciaz...izw mała i tak musialaby sie nauczyc chodzic nawet jesli byłaby zdrowa wiec mysle,ze da rade jak juz bedzie miala protezy...tylko wlasnie ich wymiana z racji tego,ze rosnie...kolejne pieniadze...ehh...miejmy nadzieje,ze znajda sie ludzie dobrej woli ktorzy przekaza wiecej niz1% na to dzieciatko...a czy rodzice tej małej naleza do jakiejs fundacji???bobofrutek nio bede musiala wziasc takie zaswiadczenie o tym,ze jestem w ciazy i o tym na kiedy mam termin.ile bedziemy czekac??? pisałam juz w poprzednim poscie,ale powtorze.na mieszkanie do remontu generalnego od podstaw całkowicie to do roku...bo takich mieszkan jest wiecej gdyz ludzi nie stac na to zeby odrazu wywalic w ciul kasy na taki remont...na mieszkanie z zasobów komunalnych do 3 lat gdyz jest ok 150 osob w kolejce,a takich mieszkan jest mniej...