Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

.hona no to niezle zaszaleliscie.co ma byc to bedzie,co ma wisiec nie utonie.my tez sie pilnowalismy przez ta cytomegalie a tu niespodzianka...bedzie dobrze nie martw sie na zapas.pewnie im blizej bedzie @ tym bardziej bedziesz o tym myslec...enya81 przytulam...moze za bardzo chcesz i nic z tego nie wychodzi????czesto tak jest...nie martw sie nadejdzie TEN dzien...igusiad hehehe witamy na bb:-) ponownie.teraz czekamy na efekty razem z toba;-) 
Karola a gdzie kupiłaś tą korę dębu i jak się ją stosuję?

Kuba wychodzi z założenia :witam sobotnio.agniesia84 gratulacje:-) ja mam genetyczne w czwartek.kurcze fajnie by bylo sie dowiedziec tez jaka płec,ale watpie...as dobrze,ze maz zadziałała troche domowo bynajmniej cie odciazyl.a co do synka no to co spac mu sie nie chcialo,siedziec sam tez nie chcial to przyszedł do was ze stwierdzeniem,ze jak on nie spi to nikt nie spi:-);-).hona no to niezle zaszaleliscie.co ma byc to bedzie,co ma wisiec nie utonie.my tez sie pilnowalismy przez ta cytomegalie a tu niespodzianka...bedzie dobrze nie martw sie na zapas.pewnie im blizej bedzie @ tym bardziej bedziesz o tym myslec...enya81 przytulam...moze za bardzo chcesz i nic z tego nie wychodzi????czesto tak jest...nie martw sie nadejdzie TEN dzien...igusiad hehehe witamy na bb:-) ponownie.teraz czekamy na efekty razem z toba;-)
a ja dzis sobote spedzam juz tylko z psem,bo maz ma popoludniowa zmiane od 13 do 21...dowiedzialam sie juz wszystkiego z ta karta apteczna,byłam wczoraj w aptece i to jest tak,ze z racji tego,ze mam to ubezpieczenie grupowe w pzu i lezalam w szpitalu to teraz dostałam tak jakby 250zł w prezencie na leki:-) pasuje,bo akurat we wtorek ide na wizyte i po recepty na luteinke,clexane i duphaston to chociaz nie obciaze budzetu.jesli znikne w ktorys dzien i nie bede sie odzywac to znaczy,ze laptop padł i poszedł do serwisu![]()

Dla mnie na mdłości dawał radę tylko imbir i zanim wstałam z łóżka to obowiązkowo zjadałam na leżąco herbatnika ,krakersa lub sucharka .kochana kore debu kupisz w aptece.ja dałam za nia 4zl...to sa takie nasionka.wsypujesz 2 łyzki do np małego rondelka,zalewasz zimna woda,stawiasz na ogniu do wrzenia i niech sie tak pogotuje z 5 minut,pozniej odstawiasz na 15 minut i na koniec przecedzasz zeby miec tylko sam płyn.ja to stosowałam do podmywania,ale mozna dodawac ze 2 lyzki do kapieli.ja jak złapałam infekcje i piekło mnie i szczypało jak sikałam to po 3 dniach mi przeszlo.
witam sie wogole z wami.dziewczyny mam pytanie co jest dobre na mdłosci???? strasznie daja mi w kosc.od samego rana do samego wieczora.jak zjem,jak nie zjem itd...no i kilka razy dziennie wymiotuje...myslalam,ze z kazdym tygodniem objawy staja sie znosniejsze,ale u mnie chyba jest odwrotnie![]()