Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

) ale naprawdę nie zadręczaj się bo napewno Ci to nie pomoże,a może zaszkodzić) relaksacyjna muzyczka, leżeć,pachnieć i dużo się uśmiechać :-):-)
) a tu prosze mój mąż dziś mi oświadczył, że wyjeżdza na 3 miesiace na kurs - oczywiście musi jechać bo to z pracy, ale będzie chyba rzadko przyjeżdżał... aż normalnie mnie zmroziło.Musze się pożalić.
Myslałam ,ze zaczniemy starania w marcy tak po 10 bo wtedy chce iść na wizytę ( choć drugi dzień dzwonię i nie mogę się dodzwonić do swojego gin) a tu prosze mój mąż dziś mi oświadczył, że wyjeżdza na 3 miesiace na kurs - oczywiście musi jechać bo to z pracy, ale będzie chyba rzadko przyjeżdżał... aż normalnie mnie zmroziło.
Znów wyszło, że człowiek planuje a Bóg zmienia mu plany...
Znów zaczęłam marzyć, mieć nadzieję i obuchem w łeb.
Mam pytanie do WAS, czy prolaktyna ma wpływ na rozwój ciąży?
Tzn zużmy, że zajdę w ciążę przy lekko podwyższonej prolaktynie, czy to, że jest wyższa niż norma ma wpływ na dziecko?
Zawsze wydawało mi się, że tylko wysoka prolaktyna uniemożliwia zajście w ciążę.
Hona - wiem, co czujesz teraz z tym przesuwaniem terminu stara.
Dziś znow swiat legł mi w gruzach.
jak się masz? ja od jutra zwiększam dawkę bromergonu. ble...