enya81
Fanka BB :)
troche zazdrosci mu nie zaszkodzi.facetowi czasami sie to przydaje.moj np jest zazdrosny o ... ginekologa tego co mnie prowadzino niestety dlatego,ze młody( ma ok 28-30lat),blondyn,przystojny no to moj maz sie buraczy
ten lekarz wyglada podobnie do tego blondyna lekarza co gra w filmie dr.house jesli ktos oglada
.nie powiem niczego sobie :-).wiec kazdemu facetowi przyda sie troche zdrowej zazdrosci.wy 2 miesiace a my????? juz tyle czasu...generalnie moj maz jakos sie trzyma bynajmniej nie pokazuje ze jest mu ciezko:-),ale ja mam czasem ze soba problem...jak mnie najdzie to sie skupic nie moge na niczym
.wogole chcialam zapytac lekarza czy czasem byłoby nam wolno,ale jakos sie wstydze,a pozatym moj maz to raz chce,a raz nie,bo sie boi,ze zrobi cos dziecku...tyle,ze ja mu powiedzialam,ze jesli lekarz pozwoli to czasem moze cos zadziałamy,ale moze,bo ja rzadko mam ochote,a jesli nie no to nie i juz.
Poczekaj jeszcze trochę jak minie to pierwsze zagrożenie, najlpeszy jest drugi trymestr:-) Ja mojego chciałam wykończyć swoim temperamentem i wtedy to byłam w szoku skąd taki się wziął:-) Ale widocznie mam takie etapy - teraz też mi cięzko - wieczorami nawet nie mam się do kogo przytulić, pocałować echhh - najbardziej tego mi brakuje....A tu jeszcze ponad miesiąc...

no niestety dlatego,ze młody( ma ok 28-30lat),blondyn,przystojny no to moj maz sie buraczy
.nie powiem niczego sobie :-).wiec kazdemu facetowi przyda sie troche zdrowej zazdrosci.wy 2 miesiace a my????? juz tyle czasu...generalnie moj maz jakos sie trzyma bynajmniej nie pokazuje ze jest mu ciezko:-),ale ja mam czasem ze soba problem...jak mnie najdzie to sie skupic nie moge na niczym
.wogole chcialam zapytac lekarza czy czasem byłoby nam wolno,ale jakos sie wstydze,a pozatym moj maz to raz chce,a raz nie,bo sie boi,ze zrobi cos dziecku...tyle,ze ja mu powiedzialam,ze jesli lekarz pozwoli to czasem moze cos zadziałamy,ale moze,bo ja rzadko mam ochote,a jesli nie no to nie i juz.