reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

To się teraz tak wydaje ,że to długo się czeka ,ale ja jestem pewna ,że za jakiś czas będę podziwiała Wasze suwaczki ciążowe i nie będziemy mogły się nadziwić jak one szybko mkną
;-)
takie słowa działają pozytywnie na moją psychike.

W tesco są adidasy za 9.90 i co ?wygodnie sie chodzi , nawet jak będe w nich smigac tydzien to i tak sie ciesze
i jeszcze cos było o butkach to ja mam takie 9dziewczynki z odskoczni widziały)http://moda.allegro.pl/410-baleriny-baletki-meliski-nude-38-i2226318082.html

Ostatnia edycja:
reklama
Anulka- to bardzo się cieszę kochana:)
a jak tam Twoja dietka bo ja stoję w miejscu i chyba się nie doczekam figury modelki , dziś zjadłam parówkę i trochę zupki i już jestem głodna grrrr
muszę się przestawić z powrotem na serki wiejskie made in biedrona
:-D:-D:-D

no u mnie tez stoi a nawet poszło kilo w góre :wściekła/y:, tez własnie musze znowu te serki kupic i wpiepszac to co w diecie a ja juz zas zaczynam jakies ciasta piec!

Majra, dobrze Gatto pisze, daj znać co po wizycie, oby było dobrze. Anila rzeczywiście malutkie jesteśmy, ale taka nasza uroda i problemy butowe :-)

Ja zmykam się odprężyć, wymyśliłam sobie wiosenne czyszczenie tapicerki w autku, może i uszczelki przy drzwiach zakonserwuję ;-)

Cześć Dziewczynki,

niezbyt często tu zaglądam, bo muszę przyznać że ciężko mi tutaj bywa, ze zrozumiałych względów. Ale chcę Wam powiedzieć, że często o Was myślę, o tym forum, i trzymam mocno kciuki za te z Was które są świeżo po stratach, oraz za te starające się już intensywnie. Oby dla Was wszystkich zaświeciło słonko.

U mnie jak narazie świeci. Spodziewam się synka. Jestem na półmetku.

Buziaki i powodzenia

Plenitude- to miłego odprężania się:-)
Mart- gratuluję Ci serdecznie kochana ,miło ,że zajrzałaś :)

Puki co chyba tylko ja się tu zostałam dziewczynki pouciekały to i ja uciekam na kawkę

Tu jest jednak fajnie, mimo wszystiego zła które nas spotyka, ja też kupuję serki z biedro**i:laugh2:

Wizytę mam dopiero po 20, a zwykle moja ginka ma poślizg ze dwie godziny.

Plenitude- od jesieni zbieram się na porządki w moim aucie, ale tymi uszczelkami to już pojechałaś po bandzie:-) Nawet mój m. nie słyszał o ich konserwacji.

Mart gratki wielkie

Pewnie ,że jest fajnie Majra o wszystkim można pogadać:-)
to późno masz tę wizytę ja pewnie jutro dopiero doczytam ,no chyba ,że będę jeszcze później na bb.

Aniii nie martw się poradzicie sobie. W przeciągu naszego małżeństwa ja przez ponad pół roku nie miałam pracy, a potem mąż 2 razy pracę tracił i ponad pół roku szukał i dało się przeżyć. Zacisnęło się pasa, zacisnęło zęby i nie brakowało nam ani na opłaty, ani na jedzenie - jakby kasa z nieba spadała ;)
a nikt nam nie pomagał

Enya zaciskam mocno i nie puszczam

Hona mi lekarz powiedział, że taka temp to norma, martwić się trzeba od 38 w górę ;)

Ainhoa to jesteś w bardzo podobnej sytuacji jak ja. Też się martwię, czasem zamartwiam i jest to silniejsze ode mnie. Boję się drugiej straty, a ja z natury jestem pesymistką. Żyję od wizyty do wizyty, jak lekarz powie, że wszystko ok to mam spokój tydzień, a potem znów stres. Po prostu się boję i to jest silniejsze. Cieszę się też ;)
Ja zaszłam po poddaniu się po 8,5 latach ;)

Też uważam, że dużo jest niesprawiedliwości. Pracuję w szkole i widzę patologie, gdzie matki zachodzą z 5 dzieckiem, a one biedactwa zero opieki, albo każde w innym domu dziecka, a rodzice mają ich gdzieś.
A tyle rodziców chciałoby choć 1 i nic. wrrrrrrrr

Kobietka no to zaszalałaś. Ja jestem po wypłatce, ale pogoda nie zachęca mnie do wystawiania nosa na zewnątrz. A poza tym jak policzę, że muszę kupić leki, witaminki, święta, wizyta u lekarza, prenatalne, lampe do pokoju... To mi się odechciewa kupowania sobie czegokolwiek ;/

ehhhh coś mnie ta pogoda i brak słońca źle nastraja

Hona dobrze dobrze, prześlij trochę tych fluidów, bo u mnie na minusie z optymizmen
i cieszę się razem z Tobą

reklama
Do ti - no faktycznie trochę masz tych zakupów, ja nie szykuję nic poza ciastami z mamą , bo i tak na święta wyjeżdżamy tradycyjnie i w domu nikogo nie będzie więc nie mam po co szykować jedzenia , ja muszę iść po wypłacie do dentysty i do ginekologa na cytologię bo dawno nie robiłam , też troszkę kaski pójdzie , a dentysty to się strasznie boję:-:)zawstydzona/y:bo choruję na tarczycę , moja ciocia też i poszła wyrwać zęba ,a dentysta powiedział ,że przy chorobach tarczycy nie daje się znieczulenia i na żywca jej rwał:sorry: i dlatego się boję.

Do góry