reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

hej Dziewczyny,
witam wszystkie Aniołkowe Mamy - trzymajcie się dzielni - najlepiej z nami.

Mam pytanie do WAS - jak byłam w ciąży to po pewnym czasie bolał mnei brzuch - ale ni to brzuch ni to nie wiem co, bolało mnie tak zaraz pod piersiami na samym środku, coś poniżej mostka, na zgięciu piersi z sadełkiem jak się siedzi.
Lekarka mówiła, ze nie ma prawa mnie tam boleć, a bolało i teraz mam podobne uczucie? Jestem tym zaniepokojona dość mocno.
Czy któraś z Was tak miała, że ją bolało w takim nietypowym miejscu ?
Praktycznie jak się biustonosz kończy to na środku. Nie wiem nawet jak opisać i nazwać to miejsce, bo co tam moze boleć? I tylko w ciąży takie coś miałam.
Czekam na Wasze uwagi - moze histeryzuje, ale dziwne mi sie to wydaje.

reklama
hm... nerwoból - może, w sumie mam kupe stresu w pracy, ciagle czuję oddech terminów nad sobą, a jutro mam też termin na kilak rzeczy, więc moze to faktycznie stres.

Na forum gdzies wyczytałam, ze to moze być problem z wątrobą lub kaminiami żółciowymi - ale jak sieczyta fora, to się każdą chorobę znajdzie.
Choć teraz jesm sporo lekrarstw od lekarza i może wątroba sie bulwersuje na to. Sama nie wiem. Jak mi nie przejdzie do po niedzieli to będę się musiała z tym wybrać.

duncus - ja miałam tak jak byłam w I ciąży....bolało i kuło przy oddychaniu...pozniej to już tak mocno że bałam się wziąć oddech:( do tego strasznie panikowałam że coś się dzieję.Mąż mnie uspokoił drugiego dnia poleciałam do lekarza i się okazało że to właśnie nerwobóle...lekarz mówił że mam postarać się nie denerwować,panikować itd...więc się zrelaksowałam przestałam myśleć i przeszło po kilku dniach...:-)

wpadłam się przywitać:) dziekuję wszystkim za słowa otuchy...wybaczcie, że nie pisze personalnie ale tyle was tu jest:szok: czasem się po prostu gubię:tak:. Dziś mam wolne czekam na wizytę u gina,mam nadzieję że w końcu mi się uda dostać bo czekam 3 tygodnie bo dr nie było:eek:. no i mam nadzieję że tam trafię, 30 km a ja sama samochodem!!!łojeju a taki ze mnie kierowca że szkoda gadać...
często was podczytuję, mało się udzielam bo wy takie zgrane jesteście, czasem mam wrażenie, że macie swoje tematy w które ciężko mi się wbić więc tylko czytam...jakoś dobrze mi tu jest, nigdzie nie chcę indziej... jak będzie dobrze u mnie to może wstawię sobie wreszcie suwaczek...
całuje i życzę miłego dnia:)

ps...nawiązując do niskich ludzi: ja mam 157cm:) często mi dokuczają,zwłaszcza dzieciaki z rodziny że mała jestem to mówię zawsze, że: Małych ludzi Pan Bóg stworzył a wielkie osły same porosły:) kiedyś mi to powiedział kumpel i tego się trzymam... mam nadzieję że nie uraziłam wysokich dziewczyn, nic do nich nie mam, mówię tak tylko jak ktoś się ze mnie nabija:rofl2:

Dunkus, kamienie to raczej bola nizej, a watroba bardziej z boku. Jesli to jest tak w mostku znaczy na srodku to mysle, ze najprawdopodobniej nerwobole:( staraj sie oddychac plynnie i mniej sie denerwowac...:baffled:

Aniii
daj znac jak poszla wizyta, jestesmy tu spragnione wszystkich dobrych informacji :) Uwazja na drodze!!

Majra i jak????

reklama
Do góry