Gatto
Mama Gattinki
Karola tak podjadać paluszki swoje
zjedz coś bardziej odpowiedniego)))))))))
No wlasnie Karola, lepiej cudze :-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Karola tak podjadać paluszki swoje
zjedz coś bardziej odpowiedniego)))))))))

nie nie lubi tzn nie lubi jak obgryzam.zastanawia sie jak to mozliwe,ze moglam rzucic palenie,a nie moge przestac obgryzac...tez tego nie rozumiem
do ti odległe????????????????????????? ty jestes kawalek za mna...mnie porod nie wydaje sie wcale odległy.ja znowu boje sie,ze nie zdazymy wszystkiego kupic...czekamy teraz tylko zeby sie o plec dowiedziec i sadze,ze powoli bedziemy robic zakupy.nie lubie nic zostawiac na ostatnia chwile...co do paznokci jesio to kurde jak juz zapuszcze to znowu nie podoba mi sie to,ze nie umiem ich wypiłowac ladnie zeby nadac wlasnie jakis kształt itd wiec dochodze do wniosku,ze po co maja byc jakies pozniekształcane a długie jak moga byc poobgryzane i nie bedzie ich widac
wiem teoria zniewalajaca...za rok ślub koscielny i weselicho a ja z takimi pazurami
sztucznych nie chce wrrrgratulacje ciesze sie ze wszystko ok:-):-):-)hejka
dzieki za kciki :-) mam małego wiercipiete w brzuchu, tak sie wierciło dziecie ze trudno bylo zrobic badania :-)
miłego wieczorku

badania kariotypu u nas obojga, a u mnie dodatkowo w kierunku trombofilii- szkoda tylko że trzeba tyle czekaćjakis suwaczek trzeba miec :-) a biedroneczki takie wiosenneEMY , zauważyłam suwaczek z biedronami , ależ się cieszę .... jupi kochana!