• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

majra - nie będzie szczęśliwe. dzisiejsza beta dalej spada, po prostu już po moim śnie... to zabawne,że pierwszy raz w życiu jest tak,że kiedy nadchodzi noc jestem spokojna i dobrze śpię, a przebudzenie przynosi powrót do koszmaru..koszmaru codzienności i czekania. nie wiem jaka będzie decyzja lekarza, ale naprawdę medycznie chcę być już po - choć może brzmi to okropnie, samo oczekiwanie mnie przeraża...

dobrze, że Was znalazałam

reklama
wtam.

klaczek-moj M nie lubi kotow:-(

karola-my tez oboje jestesmy wychowani wsrod zwierzat,ale zwierzeta byly na podworku nie w domu.M mi pow.ze jak chce to moze mi kupic rybki,a ja mu pow.ze co mi po rybkach jak to zadna przyjemnosc.

wiecie co dziewczyny,tak sie zastanawiam nad ziolami Ojca Klimuszki.Jest taka dziewczyna z innego forum co lekarze jej zaproponowali IN VITRO ale ona pow.ze chce sprobowac ostatniej deski ratunku wlasnie tych ziol,po 2lub3 miesiacach picia tych ziolek jest teraz w oklo 20tc. a wczesniej sie starali 3,5roku

przed urlopem jedziemy na kilka dni do PL i tak mysle ze sobie te ziolka zakupie a co mi szkodzi to tylko ziola.

anisiaj-witaj bardzo mi przykro....:-(

anisiaj wiem co czujesz,to takie przykre co nas dotyka.Tez to przezylam zaczelo sie u mnie w sobote plamienie:-(w nocy sie modlilam zeby bog zostawil mi moje malenstwo,bym mogla szczesliwie donosic i dac mu zycie na jakie zasluguje.Niestety w niedziele juz mocniej plamilam,pozniej silne skurcze i poronilam.Przezywalam katusze siedzac i czekajac bezradnie,nie moglam tego zniesc ze tak naprawde nie moge nic zrobic:-(Ale sie podnioslam bo wierze ze teraz musi sie udac....
Nie martw sie moze bedzie dobrze,czy to juz przesadzone?:-(

Ostatnia edycja:
dulano a gdzie zakupisz te ziolka????ja tak jak twoj maz nie lubie kotow.
Wole psy ale kosztuja duzo opieki i narazie nie moge miec.
Ale wiesz co ja kupie KAMELEONA:-) siedzi w terrarium dajesz tylko owady itd..
mozesz tez wyciagnac poglaskac:-Dzawsze chcialam miec wydaje mi sie ze jak synek podrosnie to tez bedzie caly happy.

Ostatnia edycja:
angel - lekarz powiedział, że jak beta zacznie spadać, to nie ma nadziei. no i ona spada...jutro mam wizytę i aż drżę na myśl o kobietach w ciąży, które spotkam. Dobrze,że mój M tak mnie teraz wspiera, to jest nieco lżej we dwoje.

Ten strach, czekanie i to o czym piszesz - przekonanie, że nic nie można zrobić są najgorsze. Ja jeszcze mam problem, bo dla mnie to uderza w moją kobiecość, tak jakoś się czuję, jakbym nie była pełna...może Wy też tak miałyście na początku :(

engel-tak wlasnie mysle,ze popytam w aptekach albo sklepach zielarskich i chyba na allegro mozna je kupic,musze najpierw poczytac troche w necie jaki sklad jest tych ziolek.

dziewczyne jak dodac suwak?zrobilam go ale jakos go nie widac:crazy:

anisiaj oczywiscie kazda z nas sie obwiniala,ale nie jestes winna nie masz wplywu na to co sie bedzie dzialo,wiadomo ze dalabys wszystko zeby bylo dobrze.Dobrze ze maz cie wspiera ja tez bylam z mezem.Kochana nawet jesli stanie sie tak jak czujesz to sie nie obwiniaj minie troszke czasu i bedzie dobrze,my bedziemy cie tu wspierac.przytulam nawet nie wiesz jak mi przykro,ale mam nadzieje ze stanie sie cud i napiszesz ze wszystko oki.

angel-moj M to by chyba mnie z mieszkania wyrzucil:-D:-D on i moja mama twierdza,ze miejsce zwierzat jest na dworze za czasow szkoly mialam papugi,ale jak wyjechalam za granice to tato je oddal swojemy koledze u rodzicow jest pies,jak przyjezdzamy do PL i rozpakowujemy auto to on biega dookola obwa****e je,staje na dwoch lapach wacha co jest w srodku,a tato zawsze stoji i mowi-zobacz co tan wariat robi:-D:-D a ja mowie co?stesknil sie za mna:-D

dulano-a moze nie zapisalas dlatego nie widac suwaczka? ja tez nie wiedzialam ale dziewczyny mi powiedzialy co i jak.wchodzisz w ustawienia,edytuj sygnature,wklejasz link z suwaczkiem mozesz wziac podglad by zobaczyc czy oki i zapisz :-)

Ostatnia edycja:
reklama
dulano ja też po ponad roku starań zdecydowałam sie na ziółka o. Sroki na poprawienie owu i w trzecim cyklu zaszłam. Może i to był zbieg okoliczności, ale skoro nic sie nie działo przez 15 miesięcy a na ziółkach zaszlam to wierzę, że to dzieki nim. To tylko ziółka więc nic nie tracisz. Kupisz je w sklepie zielarskim albo przez internetowe sklepy zielarskie (ja musiałam sama sobie wymieszać proporcje)

Anisiaj czytałam twoją historię...trochę podobna do mojej. Najpierw mi beta pięknie rosła a potem w dół. Przyznam, że czekanie jest najgorsze. Przytulam cie, wiem co to znaczy zabrać komuś nadzieje...

Izw gratuluje spokoju i podziwiam ;-) Ja nie mogłam sie opanować i latałam po wszystkich ciążowych stronach jakie mi wpadły w ręce. Ale ze mnie to taka niecierpliwa dusza jest. Trzymam kciuki za waszego bąbelka!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry