K
kobietka22
Gość
Cześć dziołchy jak tam mija dzionek?
ja sobie zapaliłam dziś (Anulka mnie zabije) a to dlatego ,że miałam rozmowę o pracę i jakoś tak się stresowałam ,że sobie zakopciłam , rozmowa przebiegła nie najgorzej ,ale nie nastawiam się na pracę bo było dużo osób i to z większym wykształceniem ode mnie.
Angel- jak Ci idzie rzucanie palenia?Bo mi słabo.
ja sobie zapaliłam dziś (Anulka mnie zabije) a to dlatego ,że miałam rozmowę o pracę i jakoś tak się stresowałam ,że sobie zakopciłam , rozmowa przebiegła nie najgorzej ,ale nie nastawiam się na pracę bo było dużo osób i to z większym wykształceniem ode mnie.
Angel- jak Ci idzie rzucanie palenia?Bo mi słabo.
mam nadzieje, ze to tylko chwilowy kryzys i jednorazowe wybryki! Anulka wam da popalic!
czasami tak skutecznie, ze następna @ jest po 10 miesiącach
..
, juz bym chciala dostac @ zeby zaczac brac leki.
a tam nie ma zadnego lekarza,ktory by sie chcial toba zajac???? kurde...wiesz jak bys mieszkała w Pln to z ubezpieczeniem nie byloby az takiego problemu-rejestrujesz sie w Urzedzie pracy i ubezpieczenie masz...a tak to kiszka..angel uwolnisz sie kiedys...po smierci:-) wiem,wiem kiepski zart
kobietka to,ze byly osoby z wyzszym wyksztalceniem niz twoje to nie znaczy,ze maja wiecej w mozgownicy...wykształcenie nie musi isc w parze z doswiadczeniem...a w sprawie jakiej pracy bylas???? co do palenia coz...musisz do tego dorosnac
no i wszyscy happy:-).U mnie jak nadchodzi wredna @ to sie wk.....iam,ale jak juz przylezie @ to mowie nowy cykl nowe starania.