Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
przezyla szok
do dzisiaj jak to wspominamy to jest nie zly ubaw.Lekarz tez sie pytal czy mama chce urodzic bo jest ryzko ze dziecko moze byc chore itd....ale mama odrazu odmowila i teraz nie dosc ze mam zdrowa siostre to ponadto piekna....takze wszystko moze sie zdarzyc:-)Karolinko no mi badan narazie nie kazali robic tylko teraz szybko sie starac,ale jak znowu nie wyjdzie albo sie nie uda :--
-( ja mam endometrioze i to działa na niekorzysc a teraz ta pozamaciczna????myslałam ze limit nieszczesc wyczerpałam ale jak widac nie .Mi nie pękło ale krew zaczeła do brzucha wpływac bo czekali do ostatniej chwili zeby samo sie oprozniło bo nie chcieli znowu mnie ciąć ale niestety nie mogli dłuzej czekac,a po operacji mieli ze,ma nastepna szopke bo tetno mialam 180-190 a cisnienie 60/40 i całą noc tak,a rano morfologia na badanie i przetoczenie krwi 500ml bo wszystkie badania krwi na zero poleciały.Jestem jeszcze na zwolnieniu do 2.05 a w poniedziałek mam kontrole i zobacze co dalej powie.
A co do Ciebie to lez i dbaj o siebie a brzuszek jak sie napina to jakies leki powinni Ci dawac
Dziękuje za wiadomosci od As ;-) dobrze ze jeszcze w dwupaku![]()

???? teraz np zastanawiamy sie juz co z nim zrobimy za rok jak po weselu bedziemy chcieli wyjechac na wakacje nad morze...bo nie wezmiemy go ze soba,bo to zaduza udreka jest...ale powiem ci,ze tak np jak jestem teraz wciaz w domu,maz w pracy to pies fajna sprawa...na spacer mozna isc,pogadac sobie z nim:-) zreszta ja od małego wychowywałam sie ze zwierzetami-u mamy mam 2 psy i 2 koty;-) a czy w tej pozamacicznej ci cos powycinali????? klaczek to trzymam &&&& zeby nie przyszla:-) angel nio ja tez cierpie na zaparcia i przed ciaza tez mnie to meczyło,bo cierpie na zespol jelita drazliwego
mnie jak rozsadzi to kibelek sie chwieje
plenitude wiem jak sie czujesz...ja sie tez tak czulam zanim zaszłam...widzialam wine w sobie,maz mnie pocieszal,ze przeciez to nie moja wina itd...ale jak sobie wytłumaczyc,ze wina jest gdzies poza nami??? nie da sie...jeszcze jak sie widzi mine lekarzy ktorzy patrza w te wyniki i kreca głowa to juz wogole szlag czlowieka trafia...ja zlazłam chyba wszystkich lekarzy w swoim miescie i zaden nie umial mi pomoc...a jak juz sama w necie szukalam jakis badan zeby robic i szlam do kogos po skierowanie to slyszalam po co mi skierowanie na takie czy inne badanie...no myslalam,ze zabije...nie dosc,ze sami albo nie umieli albo nie chcieli pomoc to jeszcze łaske robili zeby wypisac skierowanie...
powiem ci,ze nie wierzyłam,ze zajde z ta ciaza tak daleko...to jest dla mnie jak jakis cud...u mnie znowu zawsze inny problem był-zachodziłam bez wiekszych problemow,ale utrzymac juz nie mogłam...dlatego wciaz bardzo sie boje i nawet jak ktos mowi,ze juz po strachu to kit prawda,bo strach zawsze w nas juz bedzie...:-( u nas w rodzinie dzieci jesio tak za duzo nie ma,ale mam mlodsza siostre ma 20lat i w jej otoczeniu wiele kolezanek powpadalo...jak słyszalam o takich ciazach gdzie one mialy wtedy po 18,19 lat to w tyłku mnie szczykalo...wiec wiem jak to boli jak sie wszedzie dookola widzi szczesliwe rodzinki a czlowiekowi serce peka...ale jesli raz udało sie zajsc to wierze tak jak twoj maz,ze bedzie i ten drugi raz a wtedy ten lekarz ktory naprawde jest lekarzem z powolania zrobi wszystko zebys ciaze donosiła...gatto do dzieła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tylko ciekawe czy to sie nie skonczy remontem kolejnym

tak mu sie spodobało,ze siedzi wciaz na balkonie wkoncu 4 pietro bardziej wieje:-) mnie dzis muli cały dzien na spanie,ale jak juz sie kłade to jakos usnac nie moge i doooooopa...od wczoraj boli mnie głowa wiec juz wogole jest bosko.pozdraiwm was kochane moje

anulka nie wiem czy tobie pomoze ale ja bym proponowala zeby M dal ci "Z pięty w migdał" to moze przestaniesz myslec.Ja jak zawsze za duzo mysle albo czarno wszystko widze to moj mowi a wez sie juz uspokoj bo dostaniesz z piety w migdal to przestaniesz myslec
Ale ty mialas upojne dni seksu wiec moze bez piety sie obejdzie bo moze juz jestes;-)

i to jest tekst tygodnia

jak moj bedzie marudził to mu tak powiem.ciekawe jaka bedzie reakcja

kurde ale sie usmiałam

anulka nie wiem czy tobie pomoze ale ja bym proponowala zeby M dal ci "Z pięty w migdał" to moze przestaniesz myslec.Ja jak zawsze za duzo mysle albo czarno wszystko widze to moj mowi a wez sie juz uspokoj bo dostaniesz z piety w migdal to przestaniesz myslec
Ale ty mialas upojne dni seksu wiec moze bez piety sie obejdzie bo moze juz jestes;-)