• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dziewczyny moja mama tez tak myslala ze juz nie zajdzie okazalo sie ze byla w ciazy i to majac 42 urodzila moja najmlodsza siostre.Jak moj brat jechal po mame do szpitala to pielegniiarka powiedziala a pan to pewnie na zonka i dziecko czeka a on nie na mame:-Dprzezyla szok:szok: do dzisiaj jak to wspominamy to jest nie zly ubaw.Lekarz tez sie pytal czy mama chce urodzic bo jest ryzko ze dziecko moze byc chore itd....ale mama odrazu odmowila i teraz nie dosc ze mam zdrowa siostre to ponadto piekna....takze wszystko moze sie zdarzyc:-)

Angielki?? Jako nastolatki! To kraj z najwyzsza srednia ciaz u nastolatek w Unii.:-D

Anulka... Jakie snaprawde wciagajace zajecie. Nie przestaniesz myslec o ciazy, ale zejdzie Ci to troche "na tyl glowy".

Karolinko no mi badan narazie nie kazali robic tylko teraz szybko sie starac,ale jak znowu nie wyjdzie albo sie nie uda :-(:-(:-( ja mam endometrioze i to działa na niekorzysc a teraz ta pozamaciczna????myslałam ze limit nieszczesc wyczerpałam ale jak widac nie .Mi nie pękło ale krew zaczeła do brzucha wpływac bo czekali do ostatniej chwili zeby samo sie oprozniło bo nie chcieli znowu mnie ciąć ale niestety nie mogli dłuzej czekac,a po operacji mieli ze,ma nastepna szopke bo tetno mialam 180-190 a cisnienie 60/40 i całą noc tak,a rano morfologia na badanie i przetoczenie krwi 500ml bo wszystkie badania krwi na zero poleciały.Jestem jeszcze na zwolnieniu do 2.05 a w poniedziałek mam kontrole i zobacze co dalej powie.
A co do Ciebie to lez i dbaj o siebie a brzuszek jak sie napina to jakies leki powinni Ci dawac
Dziękuje za wiadomosci od As ;-) dobrze ze jeszcze w dwupaku :tak:

aha...i co zamierzacie???? starac sie czy porobic badania na wlasna reke???? ztego co wiem to po pozamacicznej trzeba odczekac ze staraniami pol roq takze nie wiem czemu lekarz kazał wam tak szybko dzialac???? tym bardziej,ze cie rozcieli...a ja mam leki luteine 2x2,duphaston odstawiony no i biore acard i clexane...musze poprostu lezec...lili nasza tez tak ma ze jej sie brzusio napina,bierze nospe i odpoczywa.mnie tez lekarz powiedzial,ze jak bardzo bedzie mi dokuczac to mam sobie brac nospe.

olusia moze musisz sie odciac od mysli o starankach i tak jak piszesz np wziasc sie za siebie????? bo skoro badania oki i z ta tarczyca tez w normie to moze jakas blokada w glowie jest??? zjolka jak ty dobrze znasz juz swoj organizm...przewidzialas,ze jednak wredna @ przyjdzie...no nic,ale glowa do gory zaczyna sie nastepny cykl i wiem,ze wreszcie po ktorejs@ nastepnej juz nie bedzie;-) dulano my mamy psa i powiem ci,ze czasem mam ochote go wypuscic w kosmos taki jest nieznosny...rozpuszczony okrutnie...to co bedzie z dzieckiem:sorry2::szok:???? teraz np zastanawiamy sie juz co z nim zrobimy za rok jak po weselu bedziemy chcieli wyjechac na wakacje nad morze...bo nie wezmiemy go ze soba,bo to zaduza udreka jest...ale powiem ci,ze tak np jak jestem teraz wciaz w domu,maz w pracy to pies fajna sprawa...na spacer mozna isc,pogadac sobie z nim:-) zreszta ja od małego wychowywałam sie ze zwierzetami-u mamy mam 2 psy i 2 koty;-) a czy w tej pozamacicznej ci cos powycinali????? klaczek to trzymam &&&& zeby nie przyszla:-) angel nio ja tez cierpie na zaparcia i przed ciaza tez mnie to meczyło,bo cierpie na zespol jelita drazliwego:wściekła/y: mnie jak rozsadzi to kibelek sie chwieje:-D plenitude wiem jak sie czujesz...ja sie tez tak czulam zanim zaszłam...widzialam wine w sobie,maz mnie pocieszal,ze przeciez to nie moja wina itd...ale jak sobie wytłumaczyc,ze wina jest gdzies poza nami??? nie da sie...jeszcze jak sie widzi mine lekarzy ktorzy patrza w te wyniki i kreca głowa to juz wogole szlag czlowieka trafia...ja zlazłam chyba wszystkich lekarzy w swoim miescie i zaden nie umial mi pomoc...a jak juz sama w necie szukalam jakis badan zeby robic i szlam do kogos po skierowanie to slyszalam po co mi skierowanie na takie czy inne badanie...no myslalam,ze zabije...nie dosc,ze sami albo nie umieli albo nie chcieli pomoc to jeszcze łaske robili zeby wypisac skierowanie...:wściekła/y: powiem ci,ze nie wierzyłam,ze zajde z ta ciaza tak daleko...to jest dla mnie jak jakis cud...u mnie znowu zawsze inny problem był-zachodziłam bez wiekszych problemow,ale utrzymac juz nie mogłam...dlatego wciaz bardzo sie boje i nawet jak ktos mowi,ze juz po strachu to kit prawda,bo strach zawsze w nas juz bedzie...:-( u nas w rodzinie dzieci jesio tak za duzo nie ma,ale mam mlodsza siostre ma 20lat i w jej otoczeniu wiele kolezanek powpadalo...jak słyszalam o takich ciazach gdzie one mialy wtedy po 18,19 lat to w tyłku mnie szczykalo...wiec wiem jak to boli jak sie wszedzie dookola widzi szczesliwe rodzinki a czlowiekowi serce peka...ale jesli raz udało sie zajsc to wierze tak jak twoj maz,ze bedzie i ten drugi raz a wtedy ten lekarz ktory naprawde jest lekarzem z powolania zrobi wszystko zebys ciaze donosiła...gatto do dzieła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D tylko ciekawe czy to sie nie skonczy remontem kolejnym:-D:-D

a u nas dzis dzien słoneczny,z przejsciowymi chmurkami i ciepły.z samego rana poszlismy z pieskiem na pola,pobiegał sobie chlopak tez mial wiatr we wlosach tylko on bez majtek biega:-D:-D:-D tak mu sie spodobało,ze siedzi wciaz na balkonie wkoncu 4 pietro bardziej wieje:-) mnie dzis muli cały dzien na spanie,ale jak juz sie kłade to jakos usnac nie moge i doooooopa...od wczoraj boli mnie głowa wiec juz wogole jest bosko.pozdraiwm was kochane moje

anulka nie wiem czy tobie pomoze ale ja bym proponowala zeby M dal ci "Z pięty w migdał" to moze przestaniesz myslec.Ja jak zawsze za duzo mysle albo czarno wszystko widze to moj mowi a wez sie juz uspokoj bo dostaniesz z piety w migdal to przestaniesz myslec:-D:-D:-D
Ale ty mialas upojne dni seksu wiec moze bez piety sie obejdzie bo moze juz jestes;-)

anulka nie wiem czy tobie pomoze ale ja bym proponowala zeby M dal ci "Z pięty w migdał" to moze przestaniesz myslec.Ja jak zawsze za duzo mysle albo czarno wszystko widze to moj mowi a wez sie juz uspokoj bo dostaniesz z piety w migdal to przestaniesz myslec:-D:-D:-D
Ale ty mialas upojne dni seksu wiec moze bez piety sie obejdzie bo moze juz jestes;-)

:-D:-D:-D:-D i to jest tekst tygodnia:-D:-D:-D:-D jak moj bedzie marudził to mu tak powiem.ciekawe jaka bedzie reakcja:szok::szok::szok: kurde ale sie usmiałam:-D:-D:-D:-D

karola moj M to taki optymistyczny czlowiek wiecznie zartuje i wszystkich dookola rozmiesza:-D:-D:-D
sama pekalam ze smiechu jak tak do mnie powiedzial:-)dlatego zawsze tak mowie do kogos jak ma gorszy dzien;-)znajomi mowia ze pomaga:-D

tekst miesiaca, rzeczywiscie rozbawia do lez:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry