Heja Kobitki;-)
Z wizyty u gina nici...jak na zlosc dzisiaj go nie bylo w przychodni
pojde chyba prywatnie pod koniec tygodnia
szkoda bo nastawilam sie juz psychicznie na konkretna rozmowe co dalej robimy;-)
As ale dzielny ten Wasz duet a wlasciwie trio...nie zapominajmy o Kubusiu;-)gratki trzymam mocno kciuki&&&&&&
Ja tez myslalam o jakims wisiorku albo bransoletce czyms co bedzie mi przypominalo o Aniolku a jeszcze powazniej mysle o tatuazu
tylko jest jeden drobny problem...moj M chyba by mnie zabil a napewno byloby gadania
hahahahaha
Kochane staraczki trzymie mocno kciuki, ciezarowki trzymajcie sie i rosnijcie zdrowo testerki owocnych polowan na II i najblizsze memu sercu Aniolkowe Mamusie zycze duuuuzo nadziei wiary w lepsze czasy i sily na nowe staranka :*
Z wizyty u gina nici...jak na zlosc dzisiaj go nie bylo w przychodni
pojde chyba prywatnie pod koniec tygodnia
szkoda bo nastawilam sie juz psychicznie na konkretna rozmowe co dalej robimy;-)As ale dzielny ten Wasz duet a wlasciwie trio...nie zapominajmy o Kubusiu;-)gratki trzymam mocno kciuki&&&&&&
Ja tez myslalam o jakims wisiorku albo bransoletce czyms co bedzie mi przypominalo o Aniolku a jeszcze powazniej mysle o tatuazu
tylko jest jeden drobny problem...moj M chyba by mnie zabil a napewno byloby gadania
hahahahahaKochane staraczki trzymie mocno kciuki, ciezarowki trzymajcie sie i rosnijcie zdrowo testerki owocnych polowan na II i najblizsze memu sercu Aniolkowe Mamusie zycze duuuuzo nadziei wiary w lepsze czasy i sily na nowe staranka :*