martussia2203
Jestem MAMĄ!!♥
Bett dziękuję za wsparcie! Jest mi ono teraz bardzo potrzebne, a wiem że tu na forum je znajde
Jeśli jestem w ciąży to będę się chyba martwiła jeszcze bardziej, a może to właśnie tak miało być... Trudno coś powiedzieć w tym temacie...
Sandy i Angel ja czekam na miesiączkę chyba jeszcze bardziej niż Wy, bo mam obawy że przez ,,wyskok'' z mężem jej nie dostane! Co ma być to będzie!! Trzymam kciuki żeby małpa w końcu Was nawiedziła!! :-)
Jeśli jestem w ciąży to będę się chyba martwiła jeszcze bardziej, a może to właśnie tak miało być... Trudno coś powiedzieć w tym temacie...Sandy i Angel ja czekam na miesiączkę chyba jeszcze bardziej niż Wy, bo mam obawy że przez ,,wyskok'' z mężem jej nie dostane! Co ma być to będzie!! Trzymam kciuki żeby małpa w końcu Was nawiedziła!! :-)

Nam zaczela robic jazdy mlodsza Chinka, on jej tylko akompaniowal jazgotem, a temat byl ze od nas tak smierdzi mocznikiem, ze oni spac nie moga. Podejrzewam ze temat nasunal widok kotow na naszym parapecie, ale inspektor z councilu (ich robota, ale ok) obwachal dom i nic zdroznego nie wyweszyl. No i trudno pomylic niskiego, ale szerokiego faceta z dwojka nastolatkow, z trojka doroslych ludzi, z czego nastolatki byly brunety a Adam jest blond, Rajmund szczuplutki a ja.. chyba nie wygladam jak dwunastolatka, nawet w oczach Chinczyka.