• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam po dłuuuugim weekendzie.
Melduje że wg zeszłotygodniowej wizuty u mnie i fasolki wszystko ok i mam nadzieje że tak pozostanie serduszko biło jak szalone okazało sie tez że wg usg kruszynka jest starsza o 5 dni niż wg oststniej miesiączki więc mam dwa terminy jeden na 21 i 16 grudnia :D. Nastepna wizyta 21 maja u mojego ginka + w Genomie w 12 tyg. Na L4 nie poszłam i mam nadzieje że słusznie, w pracy staram sie "nic nie robić" ... prawda jest taka ze w domu biłabym sie z myślami a maleństwo potrzebuje teraz duuuużo spokoju i ja też.

AS i Ilonka gratulacje prosze ucałować od e-cioci swoje pociechy :D

ziółko ja mam nadzieje że ty odemnie fluidka załapałaś więc wiesz :D

wszystkim staraczkom życze dwóch kreseczek
zafasolkowanym duzo spokoju i zdrówka
oczekującym na zielone światełko - nadzeji i cierpliwości

jak znajdę kabelek od aparatu wrzuce foto z USG (od kilku dni próbuje zgadnąć gdzie go wcisnełam - ostatnio był widziany na Boże Narodzenie :D)

Także proszę trzymać za nas kciuki:D wierze że tym razem sie uda, choć nie ukrywam że czasem strach mnie dopada

a Ps nie wymiotuję itp, ale wstaje w nocy mn co 2 godziny siku + pić + musze zrobić gryza czegokolwiek (aktualnie w menu jest 1 migdał + 2-3 łyki mleka)

Pozdrawiam wszystkie i życze udanego tygodnia papa

reklama
zjola- dziękuję bardzo, tak szybkiego dostarczenia zamówienia się nie spodziewałam :szok: no to za parę dni wracam do gry

kłaczku
- ja to bym każdy taki wybryk zgłaszała, może po jakimś czasie się przydać, bo takie kanalie to mogą naprawdę jakąś świnie podłożyć. rozumiem że wyprowadzka nie wchodzi w grę

IZW tak czy siak zapowiadaja sie cudne świeta

kłaczek to ja już nie wiem:no:,jedyne co to jednego powiesić dla przykładu,reszta będzie się bała:-);-)
karola ja tam się nie znam,ale wydaje mi się,że gdyby lekarze pozwalali się każdej wykrwawić na śmierć to już by nam społeczeństwa zabrakło;-)
IZW przerąbane,ale pewnie to bijące serduszko wynagradza wszystko...

Bett sęk w tym że ja jeszcze nie miałam normalnego okresu już po zabiegu. Nie będę Wam się żalić i zamęczać moimi obawami, ale jestem zła na siebie ze bezmyślnie dałam się ponieść chwili. Ja też już byłam na kontroli i wszystko było cacy. Wierzę, że Bóg będzie wiedział co robi!! :-) Dziękuję Ci kochana za ogromne wsparcie!:):)

Witam.

Jestem już po wizycie i kamień milowy spadł mi z serca.

Moja córunia nadal jest córunią :) kobietką z długmi nogami. Ja do lekarza, że nie ma innej opcji jak rośnie kobietka. Wszystko wymierzone i wszystko ok oraz na swoim miejscu. Markery wszystkie super.
Nie mogłam się powstrzymać ze śmiechu jak słyszałam bicie serca, tętnicy, nawet pępowiny...
Malutka od razu ustawiła się przodem - grzeczna dziewczynka.
Obudziliśmy ją i przecierała oczka, potem groziła piąstką, a następnie coś mówiła :D
Przed wejściem otrzymałam jeszcze 3 kopy w brzuch i po raz pierwszy poczułam to ręką.

W porównaniu do ostatniej ciąży gdzie moim królestwem było WC a najlepszym przyjacielem do którego najcześciej się tuliłam była muszla klozetowa od 5tc do ... prawie końca bo potem juz na tle nerwowym często mi się zdarzało

Teraz te moje nocne wędrówki i przygody to można powiedzieć nic, prawda jest taka przeszła bym wszystko, to nieistotne w tym całym oczekiwaniu na maleństwo, bo tak naprawde ja nie narzekam tylko sie śmieję z tego mojego nocnego sikania i podjadania i niech mi nikt nie współczuje z tego powodu bo jestem bardzo szczęśliwa i byłabym jakkolwiek objawy by mnie nie prześladowały nic tego nie zmieni :D I mam nadzieję doświadczyć opuchnietych nóg i bolącego kręgosłupa i braku wygodnej pozycji do spania i tych wszystkich kopniaczków i nawet rozstępów byle bym mogła w końcu przytulić swojego dzieciaczka i kiedys usłyszeć od niego ... "mama"

Ostatnia edycja:
przecierała oczka, potem groziła piąstką, a następnie coś mówiła

wzruszyłam sie normalnie;-))) super, ciesze sie razem z Tobą

prawda jest taka przeszła bym wszystko bo tak naprawde ja nie na rzekam tylko sie śmieję z tego mojego podjadania i niech mi nikt nie współczuje z tego powodu bo jestem bardzo szczęśliwa
amen!

Dulano koniecznie zdaj nam relacje z rocznicy ,wiesz dunga-dunga i te sprawy...

Ostatnia edycja:
reklama
I mam nadzieję doświadczyć opuchnietych nóg i bolącego kręgosłupa i braku wygodnej pozycji do spania i tych wszystkich kopniaczków i nawet rozstępów byle bym mogła w końcu przytulić swojego dzieciaczka i kiedys usłyszeć od niego ... "mama"

Życzę Ci tego z całego serca!! Aż się wzruszyłam czytając to!!

Obudziliśmy ją i przecierała oczka, potem groziła piąstką, a następnie coś mówiła :D
Przed wejściem otrzymałam jeszcze 3 kopy w brzuch i po raz pierwszy poczułam to ręką.

Grzeczna, kochana dziewczyneczka! Oby do końca ciąży było wszystko ok!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry