IZW
rośnij zdrowo córciu
Witam po dłuuuugim weekendzie.
Melduje że wg zeszłotygodniowej wizuty u mnie i fasolki wszystko ok i mam nadzieje że tak pozostanie serduszko biło jak szalone okazało sie tez że wg usg kruszynka jest starsza o 5 dni niż wg oststniej miesiączki więc mam dwa terminy jeden na 21 i 16 grudnia
. Nastepna wizyta 21 maja u mojego ginka + w Genomie w 12 tyg. Na L4 nie poszłam i mam nadzieje że słusznie, w pracy staram sie "nic nie robić" ... prawda jest taka ze w domu biłabym sie z myślami a maleństwo potrzebuje teraz duuuużo spokoju i ja też.
AS i Ilonka gratulacje prosze ucałować od e-cioci swoje pociechy
ziółko ja mam nadzieje że ty odemnie fluidka załapałaś więc wiesz
wszystkim staraczkom życze dwóch kreseczek
zafasolkowanym duzo spokoju i zdrówka
oczekującym na zielone światełko - nadzeji i cierpliwości
jak znajdę kabelek od aparatu wrzuce foto z USG (od kilku dni próbuje zgadnąć gdzie go wcisnełam - ostatnio był widziany na Boże Narodzenie
)
Także proszę trzymać za nas kciuki
wierze że tym razem sie uda, choć nie ukrywam że czasem strach mnie dopada
a Ps nie wymiotuję itp, ale wstaje w nocy mn co 2 godziny siku + pić + musze zrobić gryza czegokolwiek (aktualnie w menu jest 1 migdał + 2-3 łyki mleka)
Pozdrawiam wszystkie i życze udanego tygodnia papa
Melduje że wg zeszłotygodniowej wizuty u mnie i fasolki wszystko ok i mam nadzieje że tak pozostanie serduszko biło jak szalone okazało sie tez że wg usg kruszynka jest starsza o 5 dni niż wg oststniej miesiączki więc mam dwa terminy jeden na 21 i 16 grudnia
AS i Ilonka gratulacje prosze ucałować od e-cioci swoje pociechy
ziółko ja mam nadzieje że ty odemnie fluidka załapałaś więc wiesz
wszystkim staraczkom życze dwóch kreseczek
zafasolkowanym duzo spokoju i zdrówka
oczekującym na zielone światełko - nadzeji i cierpliwości
jak znajdę kabelek od aparatu wrzuce foto z USG (od kilku dni próbuje zgadnąć gdzie go wcisnełam - ostatnio był widziany na Boże Narodzenie
Także proszę trzymać za nas kciuki
a Ps nie wymiotuję itp, ale wstaje w nocy mn co 2 godziny siku + pić + musze zrobić gryza czegokolwiek (aktualnie w menu jest 1 migdał + 2-3 łyki mleka)
Pozdrawiam wszystkie i życze udanego tygodnia papa
no to za parę dni wracam do gry
,jedyne co to jednego powiesić dla przykładu,reszta będzie się bała:-);-)