anty2
Fanka BB :)
martussia,obawiam się że każda laska w tym wątku dokładnie wie czego się obawiasz i w zupełności cię rozumie,ale:
1.nie jest wcale powiedziane że "wyskok" może mieć jakieś konsekwencje,więc spróbuj poczekać te kilka dni zanim zaczniesz rwać włosy z głowy;-)(wiem-łatwo powiedzieć)
2.bądźmy szczere - każdej z nas obawy będą towarzyszyć do ostatniego dnia ciąży,nawet jeśli odczekamy 3 lata a nie tylko 3 cykle...
do_ti szczęściaro,tak bardzo się cieszę!!!!to musiał być pięęęękny widok
IZW wierz mi,że pisząc tamte słowa daleka byłam od współczucia,ten etap od 18.04 mam już za sobą:-(
1.nie jest wcale powiedziane że "wyskok" może mieć jakieś konsekwencje,więc spróbuj poczekać te kilka dni zanim zaczniesz rwać włosy z głowy;-)(wiem-łatwo powiedzieć)
2.bądźmy szczere - każdej z nas obawy będą towarzyszyć do ostatniego dnia ciąży,nawet jeśli odczekamy 3 lata a nie tylko 3 cykle...
do_ti szczęściaro,tak bardzo się cieszę!!!!to musiał być pięęęękny widok
IZW wierz mi,że pisząc tamte słowa daleka byłam od współczucia,ten etap od 18.04 mam już za sobą:-(
a co do sikania to ja tez co 2h wstaje w nocy i w dzien tez taka czestotliwosc takze nie jestes sama. anty2 nio niby tak,ale wiesz leki na rozrzedzenie krwi to nie zarty a nasz szpital pozostawia wiele do zyczenia i tutaj pacjentek na takich lekach nie maja...ja sama jestem pierwsza taka pacjentka swojego gina i on sie w duzej mierze kieruje wiedza ksiazkowa i ta ktora pozyskał na studiach...takze małe obawy mam...doti nio to mamy coreczki