• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

No tak wlasnie robi moja mama ale mowila tez cos o ciazy i tak sie zastanawiam czy nie sprobowac zaszkodzic nie zaszkodzi a jak nie na ciaze to moze pomoze na co innego moze np na glowe :-p

dziewczyny a Wy cos bierzecie profilaktycznie oprucz kwasa????

reklama
Hmmmm Anulka to moze na nogi jak to sie mowi skoro na glowe za pozno...mi by sie przydalo bo mam takie pajaczki i zylaczyska mi sie zaczynaja ze mozna by cos z tym zrobic

izw super coraz wiecej pozytywnych wiadomosci...dobrze piszesz spokoj to podstawa:tak:
martusia nie ma co sie zamartwiac jesli organizm byl gotowy na przyjecie kruszynki to dobrze,natura wie co robi....;-)ja jak bedziesz sie tak stresowac to jeszcze bardziej bedzie sie opozniac.Masz jakiekolwiek objawy ze zaszlas?
do_ti boziu cos pieknego,czytalam twoj post kilka razy i nawet nie wiesz jak mi sie buzia usmiecha:-)
anulka to przez ta mrowke teraz pisia cie swedzi
:-D:-Dlobuziara jedna,ja uzywalam rumianek i pomoglo;-)
elka no mowie ci chyba zbladzil malpiszon jeden bo sama juz nie wiem gdzie sie podziewa:-(

Anulka u nas sie mowi SKS i ze do 60-tki ma sie 18 lat a po to 20:-plazic nie lazi ale mogla Cie ukasic i dlatego swedzi, patrz ze nikt na to nie wpadl:szok:
Angel przylezie w koncu, zazwyczaj te gady zawsze wracaja:wściekła/y:
Zjola ostatecznie moge twego malpiszona wziac w opieke gora 2 razy ale wiecej to nie dam rady:-D

anulka a tak odrazu sobie przypomnialam o tej francy:-D:-D:-Da moze faktycznie to byl Pan mrowka i chce pozostac w twym lonie bo tam przytulnie,cieplutko i mięciutko;-):-)
elka no mam nadzieje ze przylezie byle nie za pol roku...:-D:-Dbo wszystkie beda zaciazone a ja bede szlochac i czekac na malpiszona:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry