• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witajcie,widać ,że humor wam dopisuje:-).
Co do kilogramów ,to moje też uprasują na siedząco .a cztery litery podobno zrobiły mi się ostatnio lodowate [opinia R.]
Ślubny mnie pytał wczoraj ,jaki strój biorę na wczasy ,bo po tej ostatniej ciąży brzuszek niby zniknął ,ale biust został duży ,a ja mu na to z szerokim uśmiechem ,że będziemy najwyżej na zdjęciach retuszować.,albo będę sie zasłaniać krokodylem moich lasek
Ale będzie spoko ,bo kupiłam kompletu tuszujące sadełko.

enya81 ciesze sie,ze lekarz okazał sie porzadny.ilosc pacjentek dobrze o nim swiadczy...to teraz porob sobie badania i te co on zalecil i te co sama chcesz porobic i zobaczysz.ja bym ci zaproponowała moze cytomegalie,bo to jest wstretne cholerstwo i tez jest przyczyna poronien,a jak zachorujesz to tak jak na grype wiec nawet sie nie domyslasz,ze to masz...ja tak mialam...doti ja na poczatq tez musialam wsystko wytłumaczyc:-) anulka16 ja bym duzo dała zeby miec działke albo dom swoj i działke...ehh...swoj dom to takie moje małe marzenie i nie tylko moje,bo i meza tez,ale najwczesniej kiedy mozemy o tym zaczac myslec na powaznie to dopiero za 5 lat:no: emka bedziesz foka ale za to jaka:-D:szok: chłopcy lubia foki... :-D plenitude dziekuje za kciuki trzymaj je w nastepna srode,bo lekarz wział wolne:sorry2: nio ja dzis powiedzialam mezowi,ze chce miec parapet w sypialni,bo niestety nie ma,a tak to czy jakiegos kwiatka postawic czy ramki ze zdjeciem małej pozniej to tak ładniej pokoj odrazu wyglada...anty2 przesłanie fajne:tak: tez lubie ten kabaret...ojjj przeszła bym sie na taki...dobra to wstawie kilka typów pod postem.gatto,ale ja ci moge dotrzymac towarzystwa a ty bedziesz prasowac:szok::cool:

wstawiam zdjecia sukien slubnych jakie mi sie podobaja:

2-132.jpg609.jpg9197357_orig.jpgmin_400_600_0pcx1l35c3ohbq9pm4r8.jpgtaoria-a.jpg

sandy zawsze można topless:-):-)
karola,to przed tobą trudny orzech do zgryzienia,bo widzę,że każda w innym stylu i każda coś w sobie ma.Ja miałam odrobinę łatwiej,bo jakoś tak od razu postawiłam na koronkę i tylko odpowiedni fason musiałam wybrać.Zazdroszczę ci,wybór sukni to w sumie najfajniejsza część wesela;-):-)

Karolciu jak cie to pocieszy to ja w bloku mieszkam no ale działka z 500 metrów dalej ale zawsze coś:tak:
No nie wiem , nie wiem czy jakbys wyszła w tej na 4 zdjęciu to czy by Ci księżulek udzielił ślubu:eek::-p:-D

Karola, ja miałam tą 4 Reese - cudowna suknia i świetna do zabawy - bardzo lekka. No i szalenie efektowna :)

anulka - mi udzielił :) miałam 3m welon, który w kościele zasłaniał tył i ramiona :)

Tak w ogóle to witajcie :) W niedziele byłam u gina, mamy zielone światło medycznie, ale psychicznie chcemy trochę poczekać, żeby nabrać sił. Z każdym dniem czuję się lepiej, a może sobie wmawiam? Dzisiaj jadę do rodziców na kilka dni, to nałapię energii.

Miłego dnia wszystkim!

Elka, zeby bylo smieszniej to czytalam ze ten patent co poniektore mamusie stosuja dla oszczednosci. Nie kazdy pampers ma wklad zelowy, wiec te bez mozna "recyclingowac".
Aniolkowa.mamo, to czekamy razem!
Emka, nie jestes gruba. Spojrz na moj suwak... Ja JESTEM gruba, Tobie sie wydaje.:-p
Dokladnie, Plenitude. Niemozliwe to tylko chelm na lewa strone wlozyc i parasol w d... rozlozyc, ale podobno byli tacy co probowali.;-)
Karola, 3 od lewej - wydaje mi sie klasyczna, ae to zebranie materialu swietnie podkresla figure. Nieco nawiazuje do tiurniury, ale talie wyciaga w kosmos. No i bez bajerow - spokojna elegancja.

reklama
hej Dziewczyny
wpadłam powiedzieć pa :) jadę dzisiaj do Karpacza i wrócę w środę wieczorem
cieszę się bo trochę odpoczniemy.. dzisiaj mam nawet skok tempki ale jestem od 3 tygodni chora więc nie możemy się starać w tym cyklu ech .. szkoda :-p
pozdrawiam Was ciepło :) i papa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry