Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ja sobie zajadalam gofry....i teraz leze i jakos nie mam dzisiaj weny do BIBI
nie wiem co sie zemną dzieje chyba ze pozniej mnie najdzie hehe.Ja to tez jestem pinda mowie sobie ze sie ograniczam a wpierdzielam gofry z bita smietana dobre coooo...

Wy albo o bibi bibi,albo o jakiś gumach z gaci
wykończyć się z Wami można
pozostanie mi tylko spoglądanie na ich pośladki z ukrycia;-)

moglas powiedziec to bym zapodala ci goferka....bo mam jeszcze
dobra idzkaj kochana,wytarmoś w koncu M...

e tam wiecznie sobie wszystkiego odmawiac....goferka trzeba zjesc na dobry sen a coo
ja jak foka raczej nieee bardziej przypominam hippcia

,gdybym musiała tyle siedzieć w poczekalni (gdy nie wiedziałam jeszcze co z moim pęcherzykiem) na dodatek z brzusiami to zaraz bym dała nogę.Mój też ordynator i też przyjmuje w prywatnym,ale umawia na godziny.A włosy lubię naprawdę krótkie,więc żadne upięcie nie zrobi z nich długie:-)
Gatto mam propozycje nie do odrzucenia. Ty upchnij komuś 9 moich @ a ja ci wyprasuje wszystko co chceszuwielbiam prasować!!! Spodziewam sie nieprzyjścia wtedy co Zjola.
Sprobuje co sie da zrobic!!!!Gatto ja ściągam pranie , składam i siadam na nie i tez sie prasuje.