• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
anulka,elka rabotajet,rabotajet to BIBI:-D:-D:-D ja sobie zajadalam gofry....i teraz leze i jakos nie mam dzisiaj weny do BIBI:szok::-Dnie wiem co sie zemną dzieje chyba ze pozniej mnie najdzie hehe.Ja to tez jestem pinda mowie sobie ze sie ograniczam a wpierdzielam gofry z bita smietana dobre coooo...:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Jasna dupa :szok: Wy albo o bibi bibi,albo o jakiś gumach z gaci :no: wykończyć się z Wami można:-D

Gatto z prasowaniem to z dala ode mnie ;( hmm...z myciem garów też raczej:( Już wolę coś w domu remontować,odkryłam dar w tej dziedzinie;)

Byłam dzisiaj w szpitalu zrobić jakieś konkretne badanie,lekarz mi je załatwił w ramach badań naukowych,ale nie pytajcie mnie jak to badanie się nazywało,bo ze stresu amnezja:( Jak musiałam znowu stanąć na tym oddziale...obok tej sali,w której musiałam urodzić dziewczynki...masakra:(((( Bynajmniej wynik ma byc za dwa tyg.

I niech mi któraś nawciska,że jestem gruba albo co,bo nic nie jest w stanie skłonić mnie do zrzucenia cholernych 5 kg!!!!Lato idzie,fajne chłopaki na ulice wyjdą a ja jak foka :eek: pozostanie mi tylko spoglądanie na ich pośladki z ukrycia;-)
Gdyby mój m to teraz przeczytał to dupa sina heheh

Buziaki dziewczynki moje ukochane:))))

no jakoś Cie angel wyczułam i weszłam jeszcze na sekundke,no wiesz jak mozesz wogóle pisac ze jadłas cos tak ochydnego, śmierdzącego i wogóle jak GOFRY (mniammmm) Ty cholero smaka narobić na wieczór to potrafisz co??
ej no ide juz stąd bo czuje zaach tego gofra...
DOBRANOC(gruba będziesz ha ha )

Emka Ty grubasie :-p:-p:-p:-p

anulaaa kurka wodna nie badz dla nas taka brutalna:-D:-Dmoglas powiedziec to bym zapodala ci goferka....bo mam jeszcze:tak:dobra idzkaj kochana,wytarmoś w koncu M...:-D:-D
emka nie martw sie ja tez caly czas niby gubie a wpierdzielam:-D e tam wiecznie sobie wszystkiego odmawiac....goferka trzeba zjesc na dobry sen a coo:-Dja jak foka raczej nieee bardziej przypominam hippcia:szok::-D

Anulka na Ciebie zawsze można liczyć;))) Tylko mnie w anoreksję nie wpędź;)

Angel...mmmm gofeeerrr:) Smaka narobiłaś na noc i co tera?! No nic...poszukam w szafie cukierków;)

Ostatnia edycja:
Przywieźli tv, jestem zafascynowana, jak dziecko z nową zabawką :rofl2::happy:
enya kochana ja tez się obawiam LUF właśnie, jeszcze tylko od lekarza tego nie usłyszałam, ale na pewno zapytam.
Dobrze, że owu masz odfajkowane tak jak aniołkowa.mama, zawsze to ten problem i dodatkowe leki mniej, ciężko stwierdzić co z Twoim donoszeniem ciąży, nie pamiętam już dokładnie czy badałaś zespół antyfosfolipidowy lub przeciwciała anty TPO, to samo pytanie do aniołkowej.mamy, która nie może z kolei zajść? Jest jeszcze wrogość śluzu, bezobjawowe bakteryjne zakażenia szyjki, paciorkowce i inne zakażenia (tzw. mikrobiologiczny posiew z szyjki), nie piszę nawet o seminogramie bo zazwyczaj wyniki na tym etapie są już zrobione, ale zawsze z głowy owu. Ciągle się zastanawiam czemu Ty nie możesz donosić a zachodzisz, trudne to wszystko.
Karola u mnie finanse też nadwątlone, ale jakoś kombinuję żeby powolutku wszystko robić bo mieszkanie jest jak auto, trzeba o nie dbać, modernizować i w nie inwestować bo inaczej... ;-)eh, daj jutro znać co tam na wizycie, czekam z niecierpliwością :-)

kłaczek wiem, że przykładów daleko nie trzeba szukać, tym bardziej się w tym wszystkim utwierdzam, że warto powalczyć, nadołować się, napłakać a potem podnieść i próbować dalej bo przykładów mam wiele wśród Was, że "niemożliwe to zaraz a na cuda trzeba chwilkę poczekać" :-)
Jejku kobiety, gofry, grubasy, bibi, ja juz nie ogarniam, oczywiście kochana Anulka jak huragan humoru rozgoni wszystkie złe myśli i rozweseli, eh, biorę męża za bety i trzeba robić to bibi bo mi zaraz uśnie i nici :-D:rofl2:

Owocnej nocy życzę wszystkim jak to Anulka mawia "beborom" ...

Ostatnia edycja:
gatto,dopiero w niedzielę mówiłam do męża,że ktoś kto wymyśli maszynę do prasowania będzie najbogatszym człowiekiem na świecie:-D
karola,jasne że chcecie;-), przypomnę sobie swoje przygotowania do wesela...My też mieliśmy tak na raty:-).
elka,masakra z tym czekaniem:no:,gdybym musiała tyle siedzieć w poczekalni (gdy nie wiedziałam jeszcze co z moim pęcherzykiem) na dodatek z brzusiami to zaraz bym dała nogę.Mój też ordynator i też przyjmuje w prywatnym,ale umawia na godziny.A włosy lubię naprawdę krótkie,więc żadne upięcie nie zrobi z nich długie:-)
do_ti moje lustereczko mówi raczej "nie zawracaj mi d...:-):-)
anulka świetny patent na prasowanie.Muszę koniecznie spróbować:-)
aniołkowa.mamo moje pranie też się kłania;-)

Dziś dostałam super prezencik od siory -bilet na Kabaret pod Wyrwigroszem,uśmiałam się niesamowicie:-),ale nawet tam usłyszałam "życiową prawdę",a może przesłanie raczej:
"kobiety, proszę was,kochajcie mężczyzn takimi jacy są....innych nie ma...":-):-D

reklama
Gatto mam propozycje nie do odrzucenia. Ty upchnij komuś 9 moich @ a ja ci wyprasuje wszystko co chcesz :) uwielbiam prasować!!! Spodziewam sie nieprzyjścia wtedy co Zjola.

No prosze jaka interesna sie zrobila:happy2:Sprobuje co sie da zrobic!!!!

Gatto ja ściągam pranie , składam i siadam na nie i tez sie prasuje.

Goracy tylek z Ciebie Anulka:szok::-D

Do_ti i Karola: ciezarnych nie wykorzystuje:happy2::-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry