• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Martussia, on ma od od 2 dni i robi pieklo jak go z tego wyjmuje. Bo w tym jest ciekawiej, mozna sie rozgladac po domu, czlowieczek jest niezalezny od doroslych. Samo skakanie jest niezwykle ciekawym zajeciem.:-D To ustrojstwo ma sprezyne w zawieszeniu.

reklama
Kłaczku jakby tak pomyślec to byłoby dziwne jakby nie płakał, w końcu jak nam dorosłym sie coś podoba to chcemy to mieć i staramy sie aby to cos było nasze, a dziecko?dziecko tylko krzykiem , płaczem może wyrazić,, MATKA zostaw mnie tu....ja chce tu byc,,

No Was zostawić na jeden dzień;) 100 stron trzaskacie;) A ta z mega wymytą piśką chyba najwięcej;)

Wstępnie mega buziaki kochane:) Wpadnę niedługo.

Bym zapomniała- odpisałyście na moje wcześniejsze pytanie o tym celowaniu w płeć...i wiecie co...taki mózg ze mnie,że ja nigdy nawet nie zastanawiałam się kiedy dokładnie mam owulację...jeśli już decydowaliśmy się na staranka to wyliczałam sobie mniej więcej kiedy powinny wypadać dni płodne i do akcji przez te kilka dni i dało rade za pierwszym razem.
A pytałam o to,bo straciłam córki teraz i te 3 lata temu jedną w 9tc,więc już się martwię,że może mój organizm fiksuje i córek sie pozbywa:(

Ostatnia edycja:
Anulka, ja wiem i zostawilabym go do woli, gdybym sie nie bala o jego mlodziutki kregoslup. Karol jeszcze nie siedzi, zatem pozostawianie go dlugo w pionie bez oparcia, nie jest dobre dla jego pleckow bo miesnie jeszcze nie stabilizuja kregoslupa. On chce, ale nie jest jeszcze gotowy.

Piska? Hmm... moze byc i tak. U nas to zawsze byla kapucha (nie mylic z kalarepa) albo helena. ;-)

Emka nie bój żaby! juz znikam molestować mojego ślubnego :-D:-D:-D

Helena??:-D
spytam sie mojego czy ma ochote na moją Helene .Z małej litery rzecz jasna- helena
ojacieszierdziele przecież nie zapytam czy ma ochote na - kapuche:-D

Ostatnia edycja:
Anulka bo padne heheh wystraszysz go tą Heleną,albo zapyta od kiedy to trójkąciki lubisz,że na jakąś Helenę go namawiasz;)

U mnie to broszka i już;)

reklama
Jeszcze by chciał trójkącik a jak! Broszka??:-D:-D:-Ddobrze ze nie muszę wam pisać wszystkiego co mi ślina na język przyniesie bo by mi konto zablokowali:-DBAJJJJJJJJJJJJJJJJ

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry