anty2
Fanka BB :)
enya cieszę się przeogromnie,
mój też teraz do rany przyłóż:-)
zjola jaka przerwa w starankach,twoje @ rozlazły się już po całym świecie
po 5 tygodniach to on biedny będzie;-)
angel @ od zjoli łapały wszystkie jak świeże bułeczki,więc może zostałaś wypchnięta z kolejki?;-)
do_ti ja też lepiej grałam w piłkę niż bawiłam się lalkami,na szczęście gdy poznałam swojego narzeczonego (w wieku 5 lat:-)) to mi się odmieniło i wróciłam do swojego normalnego imienia,a tu zonk -bo jak wcześniej nie chcieli używać mojego przybranego tak później nazywali mnie tak nagminnie:-):-),nawet jak już dorosła byłam przy moich kolejnych chłopakach...Ot taka złośliwość losu i rodziców;-)
Ja mam dziś wizytę u gina (pierwszą po zabiegu),dostanę wyniki badań hist.-pat.Lekarz zaofiarował się,że odbierze je za mnie a ja jakoś nie miałam odwagi wchodzić na ten oddział po tym co się tam stało.
mój też teraz do rany przyłóż:-)zjola jaka przerwa w starankach,twoje @ rozlazły się już po całym świecie
po 5 tygodniach to on biedny będzie;-)angel @ od zjoli łapały wszystkie jak świeże bułeczki,więc może zostałaś wypchnięta z kolejki?;-)
do_ti ja też lepiej grałam w piłkę niż bawiłam się lalkami,na szczęście gdy poznałam swojego narzeczonego (w wieku 5 lat:-)) to mi się odmieniło i wróciłam do swojego normalnego imienia,a tu zonk -bo jak wcześniej nie chcieli używać mojego przybranego tak później nazywali mnie tak nagminnie:-):-),nawet jak już dorosła byłam przy moich kolejnych chłopakach...Ot taka złośliwość losu i rodziców;-)
Ja mam dziś wizytę u gina (pierwszą po zabiegu),dostanę wyniki badań hist.-pat.Lekarz zaofiarował się,że odbierze je za mnie a ja jakoś nie miałam odwagi wchodzić na ten oddział po tym co się tam stało.
. A jak wróci, to ja się mogę różnie czuć będąc w ciąży
. Marzenia to piękna rzecz
,ale chyba zakupie sobie kapuste kiszona...po tym zazwyczaj cos sie dzieje...anty2 powodzenia na wizycie. 

Kurcze zaczyna mnie ta sytuacja przerażać. Trochę mnie tu nie bylo ale nie jestem w stanie nadrobić tych wszystkich Waszych postów.... :-) Piszecie jak szalone