Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
pamietam jak pisałas o tym mieszkaniu...ale nie wiedziałam,ze twoj maz przez to moze rowniez miec problemy w pracy...wiesz z jednej strony to on nie chce narazie działac jak nie wie czy go z roboty nie wyleja...wcale sie nie dziwie...kurcze skoro jeszcze nic z nim nie zrobili to mysle,ze moze dla nich nie jest to az takie naruszenie...no nie wiem...jesli bardzo by im sie naraził to sadze,ze albo by go zawiesili odrazu albo zwolnili dyscyplinarnie...bedzie dobrze.

ciemne jadłam kiedys jak musialam byc na diecie,ale wróciłam do jasnego...chyba zaczne sobie kupowac chleb słonecznikowy i zobaczymy jakie beda efekty...przez te zaparcia czuje sie taka ociezała jak słon normalnie...ja wogole przed ciaza tez mialam z tym problem bo cierpie na zespól jelita drazliwego i wystarczylo,ze przez pare dni w moim menu nie było owocow,warzyw,wody niegazowanej itd i problem sie odrazu pojawial...przez 2 lata brałam na to leki,bo mialam wtedy wogole bardzo duzo nerwów a to negatywnie wplywa na ta chorobe i jeszcze bardziej ja poteguje to jak sie nie załatwiałam np z tydzien to mialam takie bolesci,ze na pogotowie trzeba bylo dzwonic...
pozniej odkryłam,ze pomaga mi piwo
jak gdzies bylismy albo czasem tak na wieczor w domku do filmu wypiłam to pomagało no,ale teraz to wiadomo,ze trzeba stosowac inne metody...porazka normalnie z tymi zaparciami...
Martusia - ja bym się uzbroiła w cierpliwość. U mnie beta spadała bardzo powoli po poronieniu. Trwało to prawie 2 miesiące, zanim zeszła do normy. Gdyby twój organizm reagował podobnie, to Beta wprowadzi cię w błąd. Może lepiej iść do gina i niech on się wypowie i ewentualnie zrobi usg?