Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
).Sama poszłam tydzień po spodziewanej @,usłyszałam tylko,że na razie jest pusty pęcherzyk więc i tak cały czas się denerwowałam.Daj znać zaraz jak się coś wyjaśni.
.Przed kolejną @ mam się zgłosić na badanie i tyle.piśka aż lśni ha ha ale jaja![]()

Czesc.
U Was tak wesolo ostatnio a ja musze wejsc z moim smutkiem i zmartwieniem.
11 tygodni zycia w starchu,codzienne myslenie czy wszystko dobrze.
I dzis wielki dzien usg.Troche stresu przed gabinetem,no bo mozna wiele uslyszec no i ...
Dziecko aktywne,machajace nozkami,raczkami.Serduszko bije jak dzwon.Niesamowity widok.
I w koncu komentarz:
plyn wokol glowki dziecka.Moze sie wchlanac..Moze...Ale ogolnie nie jest to dobry znak,jest beznadziejny.Juz sobie zlasowalam mózg na innch forach-happy endu nie ma przy takiej diagnozie.Albo ciazkie wady genetyczne,bardzo ciazkie.Wodoglowie to bajka przy tym wszystkim.
Gorsze rzeczy.
czesto dziecko nie dozywa 20 tygodni.
I co ja mam powiedziec?
Czekam te 2 tygodnie,mam troche nadziei ale czuje,ze cyrk sie rozkreca.
Jak wyszlam z gabinetu to akurat byla rzeka w poblizu,mialam ochote do niej skoczyc!!!
Nie wiem co myslec...naprawde moje zycie to jakas porazka!!!!!!