• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
gatto,nie dziwię się twojemu mężowi,że nie ma głowy do staranek.Napisz koniecznie w piątek jak się to wszystko skończyło.Trzymam kciuki,żeby po waszej myśli
martussia,nie wiem czy ma sens tak wczesna wizyta u lekarza,mnie powiedział że pierwsza @ może przyjść po m-cu ale nie musi.A nawet jeśli jesteś w ciąży to i tak w tym temacie niewiele ci powie (poza tym czy jest pęcherzyk czy nie:baffled:).Sama poszłam tydzień po spodziewanej @,usłyszałam tylko,że na razie jest pusty pęcherzyk więc i tak cały czas się denerwowałam.Daj znać zaraz jak się coś wyjaśni.
karola również mam podobne problemy jak ty,ale zauważyłam że jak regularnie jem owoce to problem znika.Więc teraz staram się robić sobie owocową kolację i wszystko jest ok.Próbowałaś winogronu?W moim przypadku ma raczej niezawodne działanie...
Anulka o kapuchę może rzeczywiście nie pytaj,bo jeszcze zażyczy sobie kapuśniaku i będzie zonk:-)
kłaczek faktycznie fajne to ustrojstwo:-),ale też bym się bała na razie wsadzać w to małego,ma jeszcze czas na wyskoki;-)

Byłam u gina,ale poza dalszym zwolnieniem niewiele dała mi ta wizyta.Wiadomo @,więc zbadać się nie dało.Wyniki h.-p. stwierdziły jak zwykle,że ciąża była ale nic ponadto.Gin powiedział,że po pustym jaju raczej nie robi się żadnych badań jak po poronieniu.Stwierdził również,że po trzeciej @ możemy zacząć się znowu starać,ale jak zobaczył moją minę (aż się skurczyłam w sobie) jeszcze szybciej dodał "powiedziałem,że można nie że trzeba":-D.Przed kolejną @ mam się zgłosić na badanie i tyle.

piśka aż lśni ha ha ale jaja:-D

jaja teeeeez????:szok:

Emka mierz tempke, rob wykres to mniej wiecej obczaisz owulke i bedziesz wiedziec kiedy celowac:tak:

Dzieki dziewczynki za wsparcie, prognozy nie sa zle, dzis maz byl u adwokatki. w piatek musi zlozyc wyjasnienia, ale oni dadza odpowiedz jeszcze pozniej (jakies 10 dni) Musimy sie uzbroic w cierpliwosc.
Tymczasem ide go zbalamucic:shocked2:

Ostatnia edycja:
Czesc.
U Was tak wesolo ostatnio a ja musze wejsc z moim smutkiem i zmartwieniem.
11 tygodni zycia w starchu,codzienne myslenie czy wszystko dobrze.
I dzis wielki dzien usg.Troche stresu przed gabinetem,no bo mozna wiele uslyszec no i ...
Dziecko aktywne,machajace nozkami,raczkami.Serduszko bije jak dzwon.Niesamowity widok.
I w koncu komentarz:
plyn wokol glowki dziecka.Moze sie wchlanac..Moze...Ale ogolnie nie jest to dobry znak,jest beznadziejny.Juz sobie zlasowalam mózg na innch forach-happy endu nie ma przy takiej diagnozie.Albo ciazkie wady genetyczne,bardzo ciazkie.Wodoglowie to bajka przy tym wszystkim.
Gorsze rzeczy.
czesto dziecko nie dozywa 20 tygodni.
I co ja mam powiedziec?
Czekam te 2 tygodnie,mam troche nadziei ale czuje,ze cyrk sie rozkreca.
Jak wyszlam z gabinetu to akurat byla rzeka w poblizu,mialam ochote do niej skoczyc!!!
Nie wiem co myslec...naprawde moje zycie to jakas porazka!!!!!!

Anty na pewno dam znać. Na razie czekam. Nawet jak jestem w ciąży to wierzę że Bóg ochroni moje maleństwo, a ja tylko z domyślania się będę wiedzieć o ciąży. Może tak będzie lepiej dla mojej psychiki??

Kłaczku no na tą zabawę to Karolek troszkę przy mały, bo jednak kręgosłupik jeszcze niestabilny, ale już niedługo będzie brykać jak Tygrysek :-)

Aniolkowamama nie wiem co napisać. Modlę się za Ciebie i Twoją Kruszynkę. Modlę się o cud, bo uwierz że cuda się zdarzają!!! Bądź dobrej myśli Kochana ;*

Czesc.
U Was tak wesolo ostatnio a ja musze wejsc z moim smutkiem i zmartwieniem.
11 tygodni zycia w starchu,codzienne myslenie czy wszystko dobrze.
I dzis wielki dzien usg.Troche stresu przed gabinetem,no bo mozna wiele uslyszec no i ...
Dziecko aktywne,machajace nozkami,raczkami.Serduszko bije jak dzwon.Niesamowity widok.
I w koncu komentarz:
plyn wokol glowki dziecka.Moze sie wchlanac..Moze...Ale ogolnie nie jest to dobry znak,jest beznadziejny.Juz sobie zlasowalam mózg na innch forach-happy endu nie ma przy takiej diagnozie.Albo ciazkie wady genetyczne,bardzo ciazkie.Wodoglowie to bajka przy tym wszystkim.
Gorsze rzeczy.
czesto dziecko nie dozywa 20 tygodni.
I co ja mam powiedziec?
Czekam te 2 tygodnie,mam troche nadziei ale czuje,ze cyrk sie rozkreca.
Jak wyszlam z gabinetu to akurat byla rzeka w poblizu,mialam ochote do niej skoczyc!!!
Nie wiem co myslec...naprawde moje zycie to jakas porazka!!!!!!

Witaj,
strasznie mi przykro...słuchaj, ale nie możesz się teraz poddawać....trzeba wierzyć, nic straconego jeszcze przecież...nie czytaj w necie, nie szukaj informacji, bo to nic dobrego...będzie dodatkowo się nakręcać i niepotrzebnie stresować. Czekaj do kolejnej wizyty...lekarz na pewno jeszcze raz spr dokładnie wszystko. Mam nadzieję, że ten "płyn" się wchłonie i wszystko będzie dobrze. Trzymam za Was kciuki &&& Głowa do góry! Jeszcze nic nie jest przesądzone!

Aniołkowa mamo - mam rozumieć, że ostatnio miałaś plamienia a zaszłaś w ciążę?
Mam nadzieję, że diagnoza nie trafiona i wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kłaczku - mój M musi jechać, bo wysyłają go z pracy. Wiąże się to z poprawą naszego bytu materialnego, więc tego nie dopuścimy. Ja czekam z testem do piątku, chyba, że wcześniej przyjdzie plamienie.
Ja też się na ciążę nie czuję ale tak jak ty nigdy się nie czułam :)
Gdyby jednak nie wypaliło, to w poniedziałek mam wizytę u gina i startujemy z IUI. Czerwiec więc może być owocny :tak:
Karolek, jak zwykle wymiata :tak:

Imienniczko AniolkowaMamo bardzo ci współczuje. Ale jeszcze sie nie zamartwiaj. Moja koleżanka miała podobna sytuacje. Lekarze chcieli usunąć ciąże, ona sie nie zgodziła. Urodziła śliczna zdrowa córeczkę, która skończyła właśnie 4 latka. Okazało sie, że płyn sie wchłonał, że to nie bylo nic groźnego. Trzymaj sie jakos, chociaż wiem jak ci cieżko

Zjola to ostatnio plamiłam i myśle, że jak zwykle czarna doooopa a potem cisza. Zrobiłam test i II. Skończyło sie jak sie skończyło, ale plamienia mnie zmyliło.

reklama
Aniołkowa Mamo - u mnie nigdy jeszcze plamienie mnie nie zawiodło a podczas moich 3 ciąż nigdy nie plamiłam, ale wszystko jest możliwe, choć na razie plamienia brak.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry