• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Aniunnia - czyli już trzy dziewczyny tak miały :) Oby u mnie też tak było albo w ogóle się obeszło bez plamień. Na razie cisza. Mam coraz większego stresa. Do piątku chyba osiwieję.

AniołkowaMamo - przesyłam dużo sił i wiary, cuda się zdarzają, nie raz lekarz mówi ZD, a dziecko rodzi się zdrowe, czy można jakies dodatkowe badania zrobić w tym kierunku co by wykluczyć błąd lekarski?

Dziewczyny, ja wiem, że nie samymi problemami człowiek żyje, ale każda z Was wie, że to forum się podczytuje, dopiero po jakimś czasie nabiera się odwagi i zaczyna pisać. Proszę uszanujcie to i starajmy się by CPP jak sama nazwa mówi było forum pomocnym tym osobom, które tego potrzebują. Wymieniajmy się doświadczeniem i rozmawiajmy, a luźne tematy jak "helenka" niech będą tylko epizodem na stronach CPP.

Gatto przykro mi z powodu Waszej sytuacji. Takie rzeczy przybliżają do siebie bardzo. Trzymam kciuki za to, aby jak najszybciej i na waszą korzyść wyjaśniło się wszystko i abyście mogli odetchnąć z ulgą, cieszyć się sobą. Przytulam Cię bardzo mocno. Będzie dobrze.

Ech ile myśmy przeszli w ciągu tych naszych prawie 10 lat ;)

Kłaczek no nie pogadasz ten Karolek to taki słodziak, że będzie musiał od panien się odpędzać.

Zjola mnie chyba hormony grzeją, bo ja ogólnie to zimorodek jestem :) i przesyłam Ci dziś kolejne stopnie.

Anty trzymam kciuki za wizytę. Super lekarz, ja napisałam upoważnienie i mąż mi odebrał wyniki. To nawet dobrze, że po Twojej wizycie tak wyszło. To teraz nabieraj sił. Dochodź do równowagi.

Oj Karolcia Karolcia Tulam. A Twojemu mężowi nie dziwię się, że nie chciał, bo mi też szkodaby było ładować w wynajmowane. Ale niewielkim kosztem jak macie tam tyle mieszkać to coś można zrobić ;)
Jak mój malował to też jechałam do rodziców, a jak wróciłam to zaczęli malować całą klatkę :(
Trzymam kciuki za wizytę.

Emka współczuję, moja koleżanka miała poronienie przy każdym chłopcu i jeden zmarł po 3 miesiącach, w sumie stracili 5 dzieci, a teraz mają córkę i chłopczyka.

Aniołkowa Mamo wiara czyni cuda!!! Moja koleżanka mówiła módl się do ojca Pio, i do Jana Pawła II. Nawet jak już wydaje Ci się, że nia masz wiary, siły módl się. Ja też się będę modlić.

AniołkowaMamo - przesyłam dużo sił i wiary, cuda się zdarzają, nie raz lekarz mówi ZD, a dziecko rodzi się zdrowe, czy można jakies dodatkowe badania zrobić w tym kierunku co by wykluczyć błąd lekarski?

Dziewczyny, ja wiem, że nie samymi problemami człowiek żyje, ale każda z Was wie, że to forum się podczytuje, dopiero po jakimś czasie nabiera się odwagi i zaczyna pisać. Proszę uszanujcie to i starajmy się by CPP jak sama nazwa mówi było forum pomocnym tym osobom, które tego potrzebują. Wymieniajmy się doświadczeniem i rozmawiajmy, a luźne tematy jak "helenka" niech będą tylko epizodem na stronach CPP.

Nawiązując do wypowiedzi powyżej ,odebrałam ją tak
-mogę pisać tylko ,-czy się staram ,
-czy jestem już w ciąży
-o wizycie, badaniach
Albo się tylko użalać nad tym co się stało?

zjola ,zaraz się tam przenoszę

Ostatnia edycja:
Szczerze mowiac odebralam wypowiedz Lilijanny podobnie jak Sandy... Moim zdaniem, potrzebny nam jest tez smiech. Zal, smutek, bol... Tego sie nie da ominac ale mozna na chwile sie usmiechnac nie umniejszajac tym usmiechem powagi zaloby. Wrecz przeciwnie - czasem trzeba sie usmiechnac zeby nie zwariowac. I nie pisze tego jak ten wol co zapomnial ze cieleciem byl...

Zjola, u mnie jest @. Wyglada na to ze cykl mi sie rozjechal jak starej q...ie krocze bo od porodu liczac mialam 22, 27 i teraz 22, a zawsze mialam cykle dlugie, minimum 26 dni. Przed porodem 27/28, czasem 29. W kazdym badz razie w tym miesiacu z berkowania nici. Mam nadzieje ze Ty zarobisz berka.

Aniolkowa.mamo, spokojnie.. Jeszcze nic nie jest przesadzone. Wiesz ze lekarze tez sie czasem myla? Nie zamartwiaj sie poki nie masz 100% pewnosci ze jest problem. Wiesz... Mnie kiedys powiedzieli ze moje dziecko nim skonczy 6 lat siadzie na wozek, ze nie dozyje pelnoletnosci, a chlopak ma 20 lat i na wlasnych nogach calkiem niezle zasuwa.

Co do "skoczka" - wiem, ze Karol jeszcze wiotki, wiec nie pozwalam na dluzsze "hopkanie", ale z drugiej strony on sie niesamowicie cieszy jak sobie skacze, wiec trudno mu odmowic przyjemnosci. Wg producenta zabawka jest od 3 miesiecy (uwazam ze przesada), Karol jest naprawde silnym czteromiesieczniakiem. Ciezar ciala utrzymuje na nogach, przewraca sie z brzucha na plecy i z powrotem, przytrzymany za raczki podciaga sie do siadu. Brakuje mu rownowagi. Mysle ze troche "kicania" mu nie zaszkodzi.

Ostatnia edycja:
Kłaczku - ja odniosłam to samo wrażenie, co ty. Wątek na którym się tylko rozpacza jest strasznie dołujący. Poza tym wydaje mi się, że nikogo przecież się nie urazi jakimś dowcipem. Ja przez jakiś czas w ogóle tu nie zaglądałam, bo od razu łapałam doła. Odkąd zrobiło się odrobinę weselej od razu zawitała nadzieja na ten wątek. Chcąc jednak załagodzić sytuację zaprosiłam dziewczyny na odskocznię.
Szkoda, że @ przylazła do ciebie. Ja na razie stoję emocjonalnym okrakiem nad moim cyklem i przeżywam niezłą huśtawkę. Raz się łudzę, raz myślę, że na pewno @ przylezie. Oj byle do piątku. Strasznie chciałabym tego berka złapać w końcu.

Gatto - widzę, że nas jest więcej.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
Dziewczyny nie zrozumcie zle słów Lilijany nawet my stare wyjadaczki mamy problem żeby sie wbić wasze rozmowy,ja choć wiele razy to przechodziłam i czasem chciałam napisać nie wiedziałam jak się z Wami dogadać.Po to są pootwierane różne wątki by łatwiej nam sie dogadać. Mamy wieści od rozpakowanych dla wszystkich mam które się rozpakowały dziś wczoraj 10 lat temu itp.Wieści od ciężarówek to forum dla wszystkich zaciążonych,już kilkakrotnie usłyszałąm od koleżanek którym polecałam cpp że nie pasują tu,bo jest wesoło a one nie tak sobie to wyobrażały. tu cpp zawsze można było sie pożalić otrzymać wsparcie dowiedzieć sie o badaniach i sytuacjach które przechodziłyśmy,ale teraz jest problem bo jak tu się żalić jak wszystkie mają super humor.Jesto dobre ale jest dużo które potrzebują wyciszenia i zadumy.
Trzeba pamiętać że każdej z nas sie uda, udało ,bedzie sie udawac tylko trzeba walczyć.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry