• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

zjolka czyli jutro powinno sie pojawic czego nie zycze bo nie ma jej byc i koniec:wściekła/y:juz jest rozdana wiec niech Ciebie przez 9msc zostawi:-)a tempke mierzysz??

reklama
Angel z tego co mi wiadomo, to wszystkie @ Zjolki poszly do nowych wlascicielek, ale nic sie nie martw, mam na zbyciu te Aniolkowej. Nie wspomne tez o swoich!!!!! Tak sie zaangazowalam, ze se zapomnialam, ze ja tez NIE czekam:errr:
Zjola co ty tam bazgrolisz o odkladaniach staranek?? Przeziez juz ustalilysmy, ze masz lokatora/lokatorke. Anulka ma racje, z tymi smsami o milowaniu kibelka:yes:

Angel - dołączam się do życzeń :tak::tak::tak:. Nie doczytałam gapa :sorry2:

Gatto - ja już wierszyk na twoją cześć ułożyłam z powodu twojego zaangażowania w pozbycie się mojej @, ale przytoczę go dopiero jak się uda :tak:

Karola dokładnie najważniesze, że z dzidzią ok. Byłam na ekg niby wszystko w porządku, ale tak nie do końca podoba się lekarzowi ekg więc wysłał mnie do kardiologa. I szukaj se babo teraz kardiologa i terminu przed porodem ;/
Ja mam słabszy dzień od niedzieli. A na zaparcia buraczki, kefirek, woda z miodem, śliwki suszone zamocz na noc i rano zjedz oraz popij, błonnik... A jak nie da rady to w aptece coś podobno jest, ale ja nie wiem.
Do środy już niedługo.

Sandy mam nadzieję. Ja tam nigdy nie narzekałam na moje mini rozmiary, przynajmniej nic mi nie dyndało i mogłam spokojnie biegać bez obciążenia :D

Aniii Gratuluję wizyty, tego, że z dzidzią wszystko ok, a ta córka szefa to ma jakieś kuku w głowie. Wredota. Nie przejmuj się

Ilii nie przejmuj się choć wiem, że to trudne. Często trudno zrozumieć to co się dzieje w nas samych. Przytulam.

Plenitude trzymam kciuki za pęknięcie &&&&

Anty bo mam taki charakter, a poza tym miałam być Piotrusiem, a zawsze lepiej było mi dogadać się z facetami niż z babami. Chodzenie po sklepach, ciuszki, makijaże... na takie tematy mdli mnie do dziś. Wolę zająć się robotą ;)

Bett dziwna koleżanka. Powiedz jej, a jak się od ciebie odsunie to ja zastanowiłabym się czy warto spotykać się z taką koleżanką.

Aniołkowa Mamo upchała się i zagubiła @ niech franca nie wraca...

Anulka to slalomem między kroplami, byleby nie kazali ci potem dmuchać w balonik :D

Zjola to przesyłam kilka stopnu, bo mi jakoś ostatnio za ciepło ;)

Strzelaczkom na chybił trafił życze trafnych celów i zaciskam &&&&

Wczoraj mi podprowadzili neta :D, a od niedzielnej zmiany pogody jestem nieprzytomna. Spać, spać, spać...
Ruszam zgrabny tyłeczek, bo trzebaby dokończyć śniadanko i zrobię sobie zwykłej kawy, bo inaczej padnę zaraz. Masakra jak mi się ziewa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry