• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

enya mężuś miał siłę odjechać czy też do cna go wykończyłaś:-)?

Jakoś to przeżył, nie miał wyjścia:-) Za miesiąc ma przyjechać na cały tydzień to dopiero będzie się działo hehehe. A tak wogóle bardzo pozytywnie mnie zaskoczył -normalnie rozmawia ze mną o dziecku, dopytuje siękiedy mam dni płodne i w ogóle jest dobrze:-)

reklama
Enya - mój też się teraz taki milusi zrobił :) A za miesiąc z małym hakiem wyjeżdża do Japonii na 5 tygodni i będzie niestety przerwa w staraniach :( Ale jak wróci, to fiu, fiu :-)

hejka dziewuszki:-)troszke mnie nie bylo coo....:-Dna forum to normalnie tajfun sie zjawia myslalam ze bedzie kilka stronek a tu ponad 20..:szok:nie wiadomo gdzie oczy wsadzic.Bede miec troszke czasu to poczytam,chcialam sie z wami przywitac bo sie STĘSKNIŁAM ZA WAMI:tak:
kurka zjolka a dlaczego do mnie nie dotarla @ ja tu czekam,flaki se wypruwam a tu cisza
:szok::-D wez zadzwon na poczte i ich opierdziel gdzie zapodziali maja przysylke:wściekła/y::-D

aniulka tylko nie szoruj za mocno
:-D:-D:-D:-Dbuziole:*:**:
trzymam kciuki za staraczki bardzo mocno&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
za czekajace na małpiszona również,tylko ja zostalam to za sama siebie
:szok::-D:-D:-D:-D
POZDRAWIAM WAS KOCHANE MIŁEGO DZIONKA:-)

Angel - ja myślę, że Gatto upchnęła ją komuś innemu :sorry2:

Anulka - oj, jak ja bym tak chciała, żeby handel Gatto był skuteczny, ech. Jeszcze dzisiaj nie plamię ale to najokropniejsze dni. W piątek się wszystko rozstrzygnie ale jeszcze to plamienie moze się wcześniej pojawić i pozbawić mnie złudzeń :( Boże, jak ja nie lubię końca cyklu :no:

Zjola co ma być to będzie nie?

Ja spadam na rower, ma zacząć padać a my musimypo część do auta jechac około 25 km w jedną strone bo wszyscy mobilni są w robocie, szlag by to trafił....
Miłego dnia..

ach to gatto sprawka:-D:-D:-Dproszę mi tu jedną odesłać,albo zróbmy inaczej oddaj jedna swoja,tobie tez nie sa potrzebne:-)

Bo ten moj organizm juz naprawde fiksuje,czlowiek chodzi juz prawie szpagatami
:-D:-Da tu ani ciazy nie widac ani małpiszon laskawy nie ma zamiaru sie pojawic.
zjolku mocniutko trzymam kciukasy musi sie udc
&&&&&&&&&&&&&&&&
nisiao
kochana przytulam trzymaj sie:tak:z czasem bedzie lepiej.
aniulka dasz rade przeciez ty jak zawodowiec smigasz na rowerze.Gorzej z pisia jak ona przeżyje
:-D:-D

Ostatnia edycja:
Angel - nie masz pojęcia, jak ja chętnie bym Ci oddała tą moją @

Anulka - nie zazdraszczam dzisiaj roweru, bo zimno, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ja mam w pracy 17 stopni i zamarzam :nerd:

reklama
Angel - powinnam dostać w piątek, lub sobotę. Tylko, ze taka moja uroda, że przed @ dostaję jakieś 3 dni przed plamienia. Jak jestem w ciąży, to plamienie się nie pojawia. Tak było 3 razy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry