• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Zjola- wołają Cię ??? a myślałam ,że z tego towarzystwa to ja tylko głosy słyszałam :-D:-D:-D:-D:-D
to jedz kobieto bo wiesz może tam kiełkuje już cosik .

Smacznego :)
a ja sama nie wiem co bym zjadła ,nie mam niestety jeszcze zachcianek to dopiero za jakiś rok mnie to czeka i skąd mam wiedzieć co bym chciała?

Nie chce mi się wierzyć, że to zachcianki. Ostatnio dużo stresu i mało jedzenia. Myślę, że organizm to sobie odbija. Wpieprzę dzisiaj całą paczkę farnkfuterków a potem poprawię czekoladą :)

reklama
hej kochane :D

niestety @ przylazła,jednak od pewnego czasu pozmieniało mi się coś, bo najpierw jest jakiś śluz potem długo, długo nic a potem na następny dzień dopiero akcja się rozwija - dawniej tak nie miałam.

Poza tym tak na 10 dni przed okresem tak mnie mdli straszliwie, cały czas mam mdłości - więc tym bardziej mnie to wszystko wkurza bo [rzez nie robie sobie potem nadzieje, a tu nic .
Kolejny raz obiecam sobie, nie być taka głupia i się nie łudzić.
czekam co lekarz powie 11 czerwca.

Karola
- jeśli Cię to niepokoi, ta napiętość brzucha to moze idź gdzieś do osiedlowej poradni K i dopytaj się o to.
Anulka i myszka - trzymam za Was kciuki, choć tak bym chciała sama zaskoczyć i z Wami i potem gawędzić sobie razem o maluszkach... ech, marzenia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry