anty2
Fanka BB :)
karola mnie by musieli ręce nad głową powiązać,żebym nie dotykała brzucha;-)A ja ciągle gdzieś czytam i słyszę,że powinno się jak najczęściej głaskać brzuch,bo to dobrze wpływa na dziecko
angel to fajnie,że ktoś jeszcze na mnie czeka,bo myślałam,że wszystkie wpisują się na listę bocianią już teraz i ja sama zostanę;-)
myszko przepraszam,zapomniałam odpisać ci na twoje pytanie odnośnie gina-ja chodzę do niego prywatnie,ale na NFZ też przyjmuje,tylko że raz na tydz. i wtedy są do niego taaaakie tłumy,że trzeba być w szpitalu już na 6-tą, (gość przyjmuje o 12) a i to nie gwarantuje,że cię zarejestrują.A tak mam wyznaczoną dokładną godz.,jestem tam parę min. i do domu:-)
Współczuję tej ch....nej biurokracji
Faktycznie,to zmora naszych czasów...
martussia i dobrze,jak cię obsiądą maluszki to na myślenie niewiele zostanie ci czasu,a wtedy jakoś wszystko łatwiej się toczy;-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
bett to tylko pozazdrościć takiej łagodnie przebiegającej ciąży
sylwia ale zamieszania wokół ciebie narobili;-)już myslałam,że mi coś na oczy padło i twojego posta nie widzę.(*) dla twojego Aniołka,bardzo mi przykro,że musiałaś do nas dołączyc.Nie znam twojej historii,więc odpiszę ci tylko na twoje ostatnie pytanie-mnie brzuch pobolewał do pierwszej @,nie cały czas,ale jak tylko coś porobiłam to cyrk się zaczynał od nowa.
lenko otoczenie pewnie pamięta,tylko nie chce przypominać tobie.Myślą,że jak nie będą o tym z toba rozmawiać to szybciej zapomnisz i przestaniesz cierpieć...Jeśli chcesz o tym rozmawiać to może im o tym powiedz?
kłaczek ja czytałam,że nawet bladziusieńka,ledwo widoczna to TO!!!! więc......
zjola ty też wytłumacz temu jajku,że wszystkie e-ciotki czekają,może to w jakiś sposób go zobowiąże;-)
gatto nie buuuuczaj mi tu,tylko pomyśl,że do drożnego kanalika niecały m-c;-):-)
zjola skoro tak ci zależy na tej matematyce,to ja znam takie równanie 1+1=3 :-)

angel to fajnie,że ktoś jeszcze na mnie czeka,bo myślałam,że wszystkie wpisują się na listę bocianią już teraz i ja sama zostanę;-)
myszko przepraszam,zapomniałam odpisać ci na twoje pytanie odnośnie gina-ja chodzę do niego prywatnie,ale na NFZ też przyjmuje,tylko że raz na tydz. i wtedy są do niego taaaakie tłumy,że trzeba być w szpitalu już na 6-tą, (gość przyjmuje o 12) a i to nie gwarantuje,że cię zarejestrują.A tak mam wyznaczoną dokładną godz.,jestem tam parę min. i do domu:-)
Współczuję tej ch....nej biurokracji
Faktycznie,to zmora naszych czasów...martussia i dobrze,jak cię obsiądą maluszki to na myślenie niewiele zostanie ci czasu,a wtedy jakoś wszystko łatwiej się toczy;-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
bett to tylko pozazdrościć takiej łagodnie przebiegającej ciąży

sylwia ale zamieszania wokół ciebie narobili;-)już myslałam,że mi coś na oczy padło i twojego posta nie widzę.(*) dla twojego Aniołka,bardzo mi przykro,że musiałaś do nas dołączyc.Nie znam twojej historii,więc odpiszę ci tylko na twoje ostatnie pytanie-mnie brzuch pobolewał do pierwszej @,nie cały czas,ale jak tylko coś porobiłam to cyrk się zaczynał od nowa.
lenko otoczenie pewnie pamięta,tylko nie chce przypominać tobie.Myślą,że jak nie będą o tym z toba rozmawiać to szybciej zapomnisz i przestaniesz cierpieć...Jeśli chcesz o tym rozmawiać to może im o tym powiedz?
kłaczek ja czytałam,że nawet bladziusieńka,ledwo widoczna to TO!!!! więc......

zjola ty też wytłumacz temu jajku,że wszystkie e-ciotki czekają,może to w jakiś sposób go zobowiąże;-)
gatto nie buuuuczaj mi tu,tylko pomyśl,że do drożnego kanalika niecały m-c;-):-)
zjola skoro tak ci zależy na tej matematyce,to ja znam takie równanie 1+1=3 :-)
chciała bym bardzo.tym bardziej,ze nie mamy nic swojego...moi rodzice mieli kiedys taka działke,bo to sa tzw działki pracownicze,ale moj ojciec ja sprzedal,a kase przepił:-( teraz taka dzialka bylaby jak znalazł...dlatego chcemy sobie taka kupic zeby miec gdzie jezdzic latem na wekeendy...zawsze czlowiek odpocznie,a nie wiecznie 24h w czterech scianach...zjola za ciebie tez&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.anty2 no to nie wiem co to za zrodla,bo mnie juz kilku lekarz mowilo,ze dotykanie brzucha stymuluje macice do napinan...ja tez czasem zlapie sie na tym,ze trzymam rece na brzuchu,ale moj maz mnie skutecznie pilnuje...
Kłaczek to będzie Twoje 6te dziecko?