karola1388
Poprostu żyj...
karola w gazetach czytałam,w programach tv się psychologowie wypowiadali itd,itp.Że dziecko czuje się wtedy bezpieczne,że lepiej się rozwija emocjonalnie i takie tam...
to jestem w szoku...z punktu psychologa moze i tak,ale z punktu lekarzy nie wskazane...ja mojemu dziecku wynagrodze to po porodzie
kłaczek wprowadzilas zamieszanie swoja gromadka
bett witaj w klubie kochana.ja tez mialam krwawienia,pozniej okazalo sie,ze to krwiak lezenie plackiem,cała seria lekow i teraz znowu kurcze jakies małe problemy,ale dobrze,ze małe.co do dzialki to mojemu mezowi bardzo sie ten pomysł spodobal,bo tak naprawde malo z wesela uzbieramy kasy a jesli jej dobrze nie zainwestujemy to sie rozejdzie,a tak to dziecko bedzie mialo sie gdzie bawic,spedzac czas i ja bede mogla miec jakis swoj mały warzywniaczek i kwiaty takie jakie chce.ja pamietam taka dzialke z czasow dziecinstwa dopoki ojciec jej nie sprzedał i wlasnie chce kupic tam gdzie mielismy tamta...klaczek kochana,ale ja ci wierze w zupełnosci co do malego.ludzie sa zryci,bo szukaja problemu tam gdzie go nie ma.mnie zawsze wkurza bardzo to,ze kazdy intersuje sie tym co nie potrzeba,a tam gdzie naprawde przydaloby sie zainteresowanie takich słuzb to go brak...no,ale co poradzic....