Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

mart witaj.czytam twoj post i sie usmiecham.jesio jednego nie urodzilas,a juz o nastepnym myslisz
nio ja generalnie chciala bym miec 3,ale narazie jestem tak juz wyczerpana psychicznie o to jak to wszystko sie zakonczy biorac pod uwage,ze im blizej konca tym wiecej lekow biore,ze narazie chce juz tylko mala trzymac w ramionach,a kiedys przyjdzie czas na myslenie o kolejnym.a jak sie czujesz???

Ja też chcę szczeniaczka!!!!
Od tygodnia czułam już pierwsze objawy,a teraz jakoś dziwnie kłuje mnie z lewej strony podbrzusza.W czwartek poszliśmy sobie z m na spacer po lesie i spokojnie porozmawialiśmy o kolejnych próbach,a dokładnie czy ich w ogóle chcemy.M jak zwykle na dzidzię napalony,ale powiedział,ze to ja muszę zdecydować,bo on nie chce,żebym znowu cierpiała.Stwierdził również,że jemu przede wszystkim zależy na mnie i jeśli zdecyduję,że nie chcę dzieci to on nie będzie mnie do niczego namawiał.tylko że mnie nie bardzo trzeba namawiać...Jakoś nie umiem przestać o tym myśleć,a to że do zielonego światełka pozostał 1 cykl jednocześnie sprawia,że jestem podekscytowana i coraz bardziej przerażona.Wyjaśniłam i m jakie zagrożenia są związane z ewentualną ciążą,chciałam żeby wiedział co i jak.