• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

czarna teoretycznie jutro... max 15-tego... no tak juz jak kupilam to mnie korcilo no i siknelam ;-) no nic jak @ nie pojawi sie wczesniej to powtorze w piatek na porannym honorowym oddawaniu moczu ;-)

reklama
Anilek to tego by tylko brakowało,żeby ktoś zabraniał nam się modlić…Bardzo mi przykro,że i ty musisz przez to przechodzić.Ja miałam to samo.Plenitude,bett no nie mogę z was.Eksploatacja męża,spontaniczne poczęcie?...Ha haKłaczek,kwiatuszek, gratulacje!!!!!Plenitude,Sandy za owocną eksploatację&&&&&&&&&Co to forumowe trolle?Bett ja też miałam być listopadówką…Nie wiedziałam,że ciąża to sprawa top secretSandy o matko,tyle funkcji to nawet nie każde auto ma.Super wózek!!!Gatto to i ja z życzeniami,samych słonecznych dni przepełnionych miłością!!!!Myszko mój pierwszy test (3 dni po spodziewanej @) również był negatywny,więc nadal &&&&&&&&&&&&

Myszka wyjdą dwie kreski, mi nawet dwa dni po spodziweanej @ nie wychodziły a jednak ciąza była, a tempkę masz taką ładną.trzymam &&&&&&

A mi dzisiaj M stracha narobił, głowa tak bolała ze aż kilka razy miał problem z wysłowieniem:no:, już mu przeszło, okazało sie ze coś mu stanęło na żoładku ale spał do 14, póżniej to sobie widły wyrywaliśmy:laugh2: przy pracy no bo chciałam żeby troche odpoczął.

Jak się dowiedzieliśmy o ciąży to zwolnil się nam pokój, no to się ucueszyłam, ze chłopcy będą mieć swój no i że zwolni się miejsca dla kolejnego maleństwa. tylko ze ten pokój z wymaga gruntownego remontu, trzeba wylać posadzkę, skuć tynki, położyć nowe itd. Wtedy z wiadomych względów nic nie robiłąm bo najpierw trzeba było wynieśc stare meble i tak to stało i czekało aż ktoś się w końcu ruszy. No a teraz mogę więc dzisiaj wyniosłam co mogłąm a jutro cała resztę i będe mogła się wziac do roboty. Po stracie to byłam zła i w dupie miałam ten pokój bo na co on mi jak nie mam mojego Aniołka, ale teraz sobie myślę,że najpierw wyremontuję te najcięższe prace zrobię ( bo z moim M zeby coś ruszył to byłoby ciężko)i jak już będzie w miarę gotowy to mogę zaciążyć a co!:-D Bo u nie to jest że jakby był remont obory to już by był dawno zrobiony aże jak w domu to wiecznie nie ma czasu, więc jak ja się nie wezmę za to , to pokój będzie stał.

A jak wynosiłąm te rzeczy na strych i przechodziłam kolo spacerówki , gondoli, krzesełka do karmienia i te ciuszki tam leżały to tylko zęby zaciskałam.

No i jeszcze Gatto żyjcie razem dłuuugo i szczęsliwie

myszko- trudno mi uwierzyć w negatywny test przy takich tempkach, kurcze może rzeczywiście źle zrobiłaś, mimo wszystko trzymam &&&&

lenka- kobieto to ty chcesz w gospodarstwie pracować i jeszcze remont zrobić, i dwójka dzieci, i bobosexy? ja nie wiem jak u ciebie, ale u mnie doba ma tylko 24h, niezła jesteś

Myszko - tak to testować nie chciałaś a jak już siknęłaś to nie wtedy kiedy potrzeba... i jeszcze źle...
Anty - no ja właśnie też nie wiedziałam i trochę mi przykro było na początku, zwłaszcza że tutaj się trochę nauczyłam otwarcie pisać o czasem trudnych i intymnych sprawach. ale ja nikogo teraz nie chce krytykować po prostu to taka moja refleksja o tym jak to dziwnie się układa, że jedni chcą się zamykać a inni otwierać na innych. ale ostatnio znowu jest większy ruch na wątkach ogólnych, więc nie wiem czy po prostu dziewczyny jednak piszą na normalnym czy jak, w każdym bądź razie piszę tam sobie troszkę i jest mi z tym dobrze :happy:
Zjola - jak miło Cię widzieć
Lenka - to dobrze, że już lepiej z Twoim mężem a on na coś choruje czy to taki epizod? remontuj, remontuj, tylko się nie przeciążaj za bardzo.
Majra - bo Lenka to chce nas w kompleksy wpędzić tą swoją pracowitością ;-)

myszko- trudno mi uwierzyć w negatywny test przy takich tempkach, kurcze może rzeczywiście źle zrobiłaś, mimo wszystko trzymam &&&&

lenka- kobieto to ty chcesz w gospodarstwie pracować i jeszcze remont zrobić, i dwójka dzieci, i bobosexy? ja nie wiem jak u ciebie, ale u mnie doba ma tylko 24h, niezła jesteś

bobosexy na razie zagumowane, jeszcze u gin nie byłam, więc na razie czysta rekreacja
a co do remontu dzieci w przedszkolu do 12 to dam rade, co ? nie dam rady , dam , z Wami na pewno, moze troche mi du... schudnie.

A M taki epizod na szczęście bo ja już tu zawału dostawałm , a on już ozdrowiał i czeka aż dzieci usną:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Bett bo ja taka zdolna bestia jestem... moje szczescie kupilo mi nowy test w wersji dla blondii ;-) digital :-D
mam mieszane uczucia do testowania rano... moze jednak sie wstrzymac do tego piatku?? w sumie to jeden dzien...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry