myszka2829
Fanka BB :)
czarna teoretycznie jutro... max 15-tego... no tak juz jak kupilam to mnie korcilo no i siknelam ;-) no nic jak @ nie pojawi sie wczesniej to powtorze w piatek na porannym honorowym oddawaniu moczu ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
, już mu przeszło, okazało sie ze coś mu stanęło na żoładku ale spał do 14, póżniej to sobie widły wyrywaliśmy
przy pracy no bo chciałam żeby troche odpoczął.
Bo u nie to jest że jakby był remont obory to już by był dawno zrobiony aże jak w domu to wiecznie nie ma czasu, więc jak ja się nie wezmę za to , to pokój będzie stał.

myszko- trudno mi uwierzyć w negatywny test przy takich tempkach, kurcze może rzeczywiście źle zrobiłaś, mimo wszystko trzymam &&&&
lenka- kobieto to ty chcesz w gospodarstwie pracować i jeszcze remont zrobić, i dwójka dzieci, i bobosexy? ja nie wiem jak u ciebie, ale u mnie doba ma tylko 24h, niezła jesteś