• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
wiesz, ani w tą, ani w tą ;-) ewentualnie jakby nam się udało, jakimś cudem, zajść od razu, to bym akurat miała te 3 mce zanim zacznie się rok szkolny. ale to przecież niepewne, a do tego nici z nauczania cały rok szkolny

Witam kobietki,
Bett nawet tak nie pisz :szok:, już raz Ci pisałam, że masz się nigdzie nie wybierać i nie razi Twój suwaczek :tak:. Ja jak zajdę to będę tylko na cpp i odskoczni- tutaj mi z Wami dobrze i niczego mi więcej nie trzeba :tak:

Gatto, najlepsze życzonka, namacalnych efektów staranek w postaci kilku małych rozrabiaków/czek w Waszym domu, ja uwielbiam 13 więc rozumiem Twój wybór dnia ;-)

anilek zapalam światełko dla Twojego Aniołka
[*] zostań z nami, dziewczyny tu są wyrozumiałe, bardzo wspierające i kochane

Ja jutro idę na 11,30 do gina i już się troszkę boję czy pękł, ale cóż mogę poradzić, na tym etapie tylko podglądać ;-)

Pozdrawiam wszystkie kobietki i życzę słodkich snów:-)

Karola - ja coś źle doczytałam, bo napisałaś mocz znowu, hiv a ja przeczytałam że znowu hiv i się zdziwiłam, że kilka razy trzeba
Plenitude - dziękuję i trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę &&&&&&&&&. nie wiem o której jutro wejdę na forum bo jadę koło południa do koleżanki, ale jak już wejdę to liczę na same pozytywne wieści od Ciebie i Twojego pęcherzyka

tak na dobry początek dnia- w poniedziałek byłam z Majką u lekarza- gorączka i takie tam, dostałam receptę na antybiotyk, poszłam do apteki wykupiłam leki plus probiotyk. W domu oglądam zakupy: zamiast o lakcid, poprosiłam o laktacyd, no ja to zawsze coś głupiego odwale. teraz mam płyn do higieny intymnej i nie wiem jak użyć:-D:-D:-D

co to są trolle?

majra nawet nie pytaj, bo Cię tu jeszcze dziewczyny z innego wątku wyśmieją ;-) A tak na poważnie to chodzi zapewne o jakieś oszustki co to piszą nie prawdę itd...

Plenitude
trzymam kciuki za pękniecie pęcherzyka... Oby już wszytsko poszło gładko i spełniło się Twoje marzenie :-)

Karola super, że wszytsko ok.. że problemy znikają a z szyjką nic się nie zmienia.. Oby odstawili Ci wszytskie leki i już do konca były same dobre wieści...

Ostatnia edycja:
już jeden słoik mi żeżarli , głodomory jedne. Odważyłam sobie ponad dwa kg a na drugi dzień jak miałam robić to się okazało ze jest tylko 1,8kg. i wszło mi tylko 6 słoiczków i muszę teraz dokupić jeszcze ze 2 kg. a wiecie jaki jest dobry dżem z nektarynek?!:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry