Gatto
Mama Gattinki
Hej babolki!!!
Dzieki wszystkim za zyczenia!!!!!
Jesli chodzi o pomysl z tym nowym watkiem to bardziej mi przyszedl do glowy w zwiazku z ta cala afera, zeby dziewczyny co maja potrzebe mogly pytac i dostac odpowiedz. Bo jak sie ktos mnie zapyta to ja nie wiem:-(bo zielona jestem w te klocki
Absolutnie nie chcialam, zeby sie ktos stad przenosil. Ale Klaczek juz mnie uswiadomila, wiec...nie ma o czym gadac. Choc widze, ze wiesci sa jakos malo uzytkowane.
Aniunnia fajnie, ze jestes i sorki za moj niewyparzony jezor....tylko moje wypowiedzi byly cytowane
A teraz prosba do zaciazonych, moze nam podeslecie jakies fluidki, co??????
Dzieki wszystkim za zyczenia!!!!!
Jesli chodzi o pomysl z tym nowym watkiem to bardziej mi przyszedl do glowy w zwiazku z ta cala afera, zeby dziewczyny co maja potrzebe mogly pytac i dostac odpowiedz. Bo jak sie ktos mnie zapyta to ja nie wiem:-(bo zielona jestem w te klocki
Absolutnie nie chcialam, zeby sie ktos stad przenosil. Ale Klaczek juz mnie uswiadomila, wiec...nie ma o czym gadac. Choc widze, ze wiesci sa jakos malo uzytkowane.Aniunnia fajnie, ze jestes i sorki za moj niewyparzony jezor....tylko moje wypowiedzi byly cytowane

A teraz prosba do zaciazonych, moze nam podeslecie jakies fluidki, co??????

Wczoraj dostawalam sraczki bo mnie brzuch pobolewal jak przy @. Pewnie zagniezdzanie, ale cykor musial byc. Rajmund trzyma sie ode mnie na kilometr bo mowi ze "lepiej nic nie ruszac, niech sie spokojnie zagniezdzi" - poniekad racja - ale wrocilo latanie do kibelka i sprawdzanie, wsluchiwanie sie we wlasne cialo... Ech... Ide do GP z malym to od razu zglosze ciaze.
...dziwne w sensie wlasnie wtedy jak tak wpadlas,popisalas i wypadlas...to to mi sie takie dziwne wydawalo,ale pozniej wrocilas,bo sie stesknilas
,wytłumaczylas i oki.a wiesz z tym dogadzaniem to ci napisze tak " jeszcze sie nic takiego nie urodzilo co by nam dogodziło"