Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
w najmniej oczekiwanym momencie...a stres zawsze bedzie obojetnie w ktorej ciazy bedziemy...to jest juz do nas przypisane.as nie dziwie sie,ze pekasz z dumy.wszystkie twoje dzieci daja ci do tego podstawy
klaudia najwidoczniej jest silniejsza psychicznie niz mysleliscie i potrafiła odsunac czesc emocji na bok i skupic sie na sobie.to dobrze swiadczy o jej charakterze.da sobie dziewczyna rade w zyciu.co do małej to jesli ma miesiac i troche jak na suwaczku i ty JUZ ja karmisz roznymi papkami to jestem w szoku i to wielkim
a ja zyje wciaz w przekonaniu,ze takie rzeczy mozna zaczac wprowadzac ok 5,6 miesiaca zycia dziecka...i teraz sie pogubilam juz
kobietko mnie w tam tych stratach testy wychodziły pozytywne z blada krska tak dzien przed@ albo w trakcie i co??? jak sie konczyło??? kochana to nie jest regula sama wiesz.co ma byc to bedzie...a te testy to kurde ci powiem,ze wcale sie nie zdziwie jak wreszcie chinole beda produkowac i dopiero nas w jajo beda robic
gatto no czyli pełen sukces przypisany facetowi
a twoj organizm to co???
nie no smieje sie wiadomo,ze faceci to troche inna bajka...super kochana ciesze sie ogromnie.kiedy sie do lekarza wybierasz? plenitude no takie zes gratki gatto zlozyla,ze az mnie oczy zabolaly
ale wiadomo nalzey sie. a co u ciebie????

spokojnie jak zjesz i maluchowi nic nie jest (tzn nie placze i nie napina sie) no to ok, a jak mu nie pasuje no to nastepnym razem bedziesz wiedziala ;-) ja stosowalam metode prob i bledow ;-) i maly zyje i ma sie dobrze, a kolke mial az...raz. najwyzej poznasz cala game kolorow jakie moga miec kupiszony;-)