• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mysiak - dobrze ,że idziesz do specjalisty , ja też chadzam do psychiatry i bardzo sobie chwalę :tak:gdybym poszła wcześniej to może mojej choroby by nie było ,a tak jest jak jest i trzeba się cieszyć ,że jest coraz lepiej.

Mysiak- no tak jak są lęki to trzeba reagować jak najszybciej u mnie się od lęków zaczęło zbagatelizowałam to i wyszło jak wyszło pluję sobie w brodę ,że wcześniej nie poszłam wtedy nie byłoby szpitala i tego całego dramatu.

Karola, dajemy rade! Widze ze tuz pod wierzchem jest druga jedynka, wiec ma prawo byc wredny. Damy rade, to i tak lajtowe zabkowanie.
anty2 ide ide do psychiatry pogadac jak psychol z psycholem hiihih :) mam nadzieje, ze pomoże...
Dzis 19d po zabiegu a ja nadal plamie grrrrr
Nieeezle...:-D Co do plamienia, to mysle ze za dlugo... Jestes pewna ze wyczyscili dobrze? A co do psychiatry, to moze nie psychiatra, a na poczatek terapeuta, co? Jakis psycholog bardziej niz od razu "dawca prochow"... Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze najpierw terapia, a prochy to tylko jak trzeba wesprzec terapie i okresowo zniwelowac objawy. Psychiatra byl od lekow, od terapii (jak sama nazwa wskazuje) psycholog. U mnie to byla depka, ale tez ze stanami lekowymi - dziekuje, przezyje bez dokladki.;-)

kłaczku ja od 2 lat jestem pod opieka psychologa :) psycholog zaproponował psychiatre bo nie jestem narazie gotowa wrocic do pracy, opoza tym leczyłam nerwicę lekową i czuję nawrót... mam nadzieje, że obejdzie się bez leków,ale w tej syt wrocic do pracy nie mogę a psycholog zwolnienia też wystawić mi nie moze.

Co do czyszczenia to jestem pewna(lekarz potwierdził) ze wyczyscili mnie źle... tzn zostaili kawałek pecherzyka z kosmówką (lekarz potwierdził po objawach i tym co ze mnie wypadło) i mam normalne mega wielkie endometrium, wiec lekarka która robiłą zabieg poprostu chyba lenia w tyłku miała... Dlatego teraz mam nakaz bzykanka w "ubranku" zeby macica sie szybciej oczysciła.
Stanu zapalnego nie ma, wiec duzy plus :)

Anty2 Wy jesteście lepsze niż przyjaciółki!! Wiecie dokładnie co ja czuję, bo kto nie przeżył poronienia nie wiem jak bardzo to boli!

Zjola a żebyś wiedziała że również dla mnie było to niesamowite zaskoczenie! Zrobiłam test od niechcenia a tu BACH!:)

Kwiatuszek trzymam mocno kciukasy!

Nisiao ja byłam pewna że u mnie w drugą ciążę zajść będzie bardzo trudno, bo mam bardzo nieregularne miesiączki i zdarzają się cykle bezowulacyjne a tu za pierwszym razem się udało ;):) Ja musiałam zrobić chlamydię, cytomegalię, tsh, ft4, ft3, orzeciwciała różyczki, toksoplazmozę, oczywiście morfologię i chyba więcej już nie pamiętam...

Karola widziałam brzusia- śliczniasty ;):)

Mysiak zobaczysz będzie lepiej;* Czas leczy rany, choć nasza blizna na sercu nigdy się nie zagoi!!;/

Plenitude tyle tu zaciśniętych kciuków za Was, że myślę że już niedługo Wasza cierpliwość zostanie doceniona;*

DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE KCIUKASY!!:*

Moja ciąża jest baaaaaaaaaaaaaaardzo wczesna!:) Około 4 tyg;) Widziałam dziś piękny pęcherzyk ciążowy!Dostałam dupka, którego mam brać 2*1 i po 10 dniach czyli w piątek 13-stego (aż się boję) kolejna wizyta i na niej ujrzę już mojego Szkraba, jego bijące sreduszko i usłysze od lekarza że wszystko jest super;) Znów owulacja zrobiła sobie ze mnie jaja i wystąpiła w 26 dniu cyklu ;p Dlatego muszę poprawić szybciutko suwaczek ;)

reklama
Gatto poprzednią straconą ciążę też miałam z 26 dnia cyklu;) To wiem na pewno bo wtedy mój wykresik był pięknie wygórowany a nie jak teraz góra dól góra dół ;p Ja mam niestety zaburzenia owulacyjne ale najważniejsze że w ogóle jest ;)

A własnie- gin kazał mi brać dupka dwa razy dziennie przez 10 dni. Zapomniałam go dopytać może Wy mi pomożecie- mam go zacząć zażywać od dziś??

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry