Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
- i czekac az to minie...wiem zobacze jak bede miala juz swoje dziecko i jak sie wtedy bedzie latwo mowilo,ale co mozesz zrobic? obserwowac go i starac sie mu ulzyc.zreszta co ja ci bede pisac jak ty masz juz doswiadczenie takie,ze hohoho.kasia no ty sie kochana martwisz tym,a tutaj nie jedna chcialaby miec takiego lekarza jakiego ty masz.co do czekania do 12tc to wg mnie chodzi o to,ze do 12tc jest najwieksze ryzyko poronienia.niestety trzeba w tym czasie bardzo na siebie uwazac choc wg mnie trzeba przez całe 9 miesiecy,bo w kazdej chwili moze sie cos stac.co do badan to widocznie chce sprawdzic czy nie masz toxo,cytomegalii czy jakiegos innego swinstwa ktore mogłoby wam znowu zaszkodzic.zgadzaj sie na badania,bo to ci nie zaszkodzi,a napewno pomoze.nie kazdy lekarz wogole chce wypisywac skierowania na badania wiec korzystaj.lenka no tak myslalam,ze za dlugo nie wysiedzial.co sie dziwic ma wakacje,jest goraco i to jest dziecko.dobrze,ze juz mu sie ta noga wygoila.co do remontu to ty juz masz prawie za soba,a ja dopiero przed soba...kochana dziekuje za przepis,bo wgrywalismy na nowo system i maz mi usunał
co do pogody to ahhhh...dzis znowu ukrop i wiaterku brak wlasnie no poprostu porazka....u ciebie muchy,a u nas mnostwo biedronek.normalnie nie wiem skad sie biora.jak wywiesze teraz białe pranie na balkon i mi zasraja na zółto to sie wnerwie
.