• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Najgorszy problem mam z lekarzem. Nie mam takiego....
Ten który prowadził ciążę z Kacprem i obecna bardzo mnie zawiódł.A i tak dojeżdzałam do niego ponad 50km. Teraz najbliższy ponad 70km. Tego się boję. Zwłaszcza że mam Kacpra.W razie szpitala nie ma kto z nim zostać. No nic.Mam jeszcze troche czasu.

Czarna - no narozrabialiśmy ,a teraz uszami przebieramy :-D no nic poczekamy zobaczymy czy się mojemu udało coś zmajstrować czy nie , ja czytałam ,że jak się celuje w owu to wtedy może być chłopiec co o tym myślicie?Może mój M celowo ucelował bo ja mu to czytałam niedawno:-D

Karola - zmieniliście mleko chyba na Bebiko (o ile dobrze pamiętam). Kiedyś i chyba nawet teraz dalej się tak mówi, że Bebiko ma najwięcej żelaza i to powoduje problemy u maluchów. Ale nie wiem czy to prawda bo nie sprawdzałam i nie porównywałam dokładnie składników... u większych dzieciaczków można podawać Bebiko, ale do tego np. jabłko żeby nie było kupkowych problemów. Trzymam kciuki, żeby Malutka szybko doszła do siebie :)

dziekuje kobietko...nio straszne to jest jak takie malenstwo cierpi...serce peka...chyba jest juz troche lepiej,bo spi juz ze 4h z przerwami na jedzenie,mniej placze,mniej sie nadyma,tylko jak chce pryknac to placze,bo widocznie ja boli...ehhh nie mam sił...kochana trzymam &&&& za to zeby wyniki badan byly oki.czarna,ale mam wyrzuty sumienia...moje dziecko cierpi przeze mnie...ktr tak kochana bebiko,ale nie wiedzielismy o tym,ze powoduje zaparcia:no:...ehhh...teraz jest na hipp.aniunia twoj maly ładna ma wage.moja mała w 35tc wazyła 2,5kg.dobrze,ze juz jest twoja gin.nisiao spokojnie kochana.nie mow kiedy sa te dni,bo seks stanie sie rutyna,obowiazkiem,a maz bedzie sie stresowal jak nie bedzie mogl sprostac w te dni...musicie czerpac z tego przyjemnosc.lenka super wiadomosci.myszko u ciebie takze.gatto co u ciebie???? lili urodzilas juz????bo cos cie nie widac...

Karola - wyniki już dostałam kochana , i ft3 ponad normę ,ale dziewczyny mnie uspokoiły ,że to nie tragedia nieznacznie ponad normę jest bo 5 wynosi , za to tsh spadło z 3,2 na 2,15 :-),a to dobrze no i ft4 w normie.
Jeszcze Cię przytulam i oby małą to minęło jak najprędzej.

czarna: no to fajnie, że razem testujemy!!! Ja mam jakieś upławy ciągle, a to dziś 23 dzien cyklu... Pobolewa mnie brzuch i krzyż. Cycki bez zmian. Ja testuję w sobotę za tydzień, a ty? No chyba, że @ przylezie...

Ja o Bebiko też dużo dobrego słyszłam, sama stosowałam u moich dzieci i nie wiem co to kolka... Fakt, że dostawali je później, bo tak około 6 miesiąca a piersią karmiłam jednego do 8,a drugiego do 10 miesiąca. Pewnie to ma jakiś wpływ...

reklama
Lenka, anilek77 - ja też mam dziecko na Bebiko do tej pory, ale też do 6 miesiąca karmiłam piersia, a dopiero potem dostał Bebiko. Jedne dzieci po prostu je akceptują, a inne nie. Nie mówię, że jest złe czy dobre - a swoją drogą które mleko modyfikowane jest zdrowe ;) ale takie opinie słyszałam, i mojemu też nic po nim nie jest.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry