bett
Fanka BB :)
Gatto - mi akurat lekarz mówił żeby mleka nie pić, że lepiej przetworzone produkty mleczne - kefiry, jogurty, sery. na mięso w pierwszych miesiącach ciąży prawie w ogóle nie mogłam patrzeć - ewentualnie jeśli ktoś inny je przyrządził bo ja nie byłam w stanie. teraz jak się nad tym zastanawiam to w ogóle nie pamiętam co ja jadłam w pierwszych tygodniach
Plenitude - kiepska sprawa z tą pracą... najlepiej by było się od tego odciąć, wyłączyć. nie myśleć o tym po powrocie do domu, ale wiem że się tak nie da że to siedzi w nas, wpływa na nasz cały nastrój, organizm. może jakaś joga by pomogła?

Plenitude - kiepska sprawa z tą pracą... najlepiej by było się od tego odciąć, wyłączyć. nie myśleć o tym po powrocie do domu, ale wiem że się tak nie da że to siedzi w nas, wpływa na nasz cały nastrój, organizm. może jakaś joga by pomogła?

Każda ciężaróweczka tyje inaczej,jedna przez pierwsze tyg ledwo co ,ale później za to nadrabia migiem...a Ty pewnie teraz masz ciut większy skok a później będzie minimalnie przyrastać...
Ja do 4 miesiąca przeraźliwie mało jadłam przez mega mdłości,a małe rosły zdrowo i według tych wszystkich "tabelek" wzrost i waga ich była ok.
Oj nie lubimy