anii masujemy jej brzuszek zgodnie z ruchem wskazowek zegara,ale bez rezultatów

.na nia to nie działa...co do szczepien to nie bedziemy szczepic zadnymi szczepionkami skojarzonymi,ani na pneumokoki,rotawirusy itd.kiedys nie bylo takich chorob i takich szczepien...nagle pojawiaja sie jakies choroby i zaraz za nimi szczepionki...firmt farmaceutyczne trzepia na tym mega kase,a lekarze informuja tylko o tym na co sa szczepionki i jakie maja dzialanie,ale o skutjach ubocznych juz nie...
bett z tym spokojem to jeszcze nie calkiem.
gatto jak sie czuje jako mama???? bardzo dobrze.jestem mega szczesliwa,dumna z tego,ze mam Ale,widze jak moj maz ja kocha i mam wrazenie,ze i mnie teraz kocha bardziej

.czuje sie spelniona...ale jest druga strona medalu wlasnie taka jak dziecko cierpi...czlowiek jest bezsilny,ma do siebie pretensje o wiele rzeczy itp...ale milosc jest bezgraniczna.nie ma drugiego takiego uczucia jak milosc do wlasnego dziecka.i jak urodzisz to zauwazysz w sobie zmiane taka ze bedziesz chciala chronic swoje dziecko ze wszystkich sil przed roznymi czynnikami...
zjola ciesze sie,ze lekarz podjal taka decyzje

.to bedziemy trzymac &&&&&&&&&&& zeby sie udalo.trzeba walczyc.
u nas noc ciezka,trzeba bylo pomoc czopkami

:-( teraz po podaniu laktulozy sama sie zalatwila i spi.pozniej podam jej swoj pokarm zobaczymy.kochane co moge zrobic zeby pobudzic laktacje??? bo cholernie malo mam tego mleka:-(