• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
hej babki, dzieki za rady, ja lubie wszystko jesc, wiec nie ma problemu z miesem, rybami, serem i cala reszta (no oprocz mleka!) chodzi o to, ze jadlam tez duzo makaronow, ryzu, chleba, co powinnam ograniczyc. Dobrze, ze mi to powiedzial, bo teraz bede na to zwracac uwage:tak:

Plenitude brak slow...przytulam

Emka a ty? jak tam sprawy ida?? hihi:-D

gosiulku nawzajem :tak:

gatto czasem dlatego nie ma mnie kilka dni bo zazwyczaj nie jestem w dobrym stanie, wiem, że jestem zniszczona psychicznie, boję się depresji albo jakiejś innej choroby, dlatego najczęściej mam doła, to nie są tylko starania, które się nie udają, mam dużo większy problem bo praca jest bardzo ważna. Gdyby nie mój mąż to nie uśmiechałabym się wcale. Jestem taka, że wszystko w sobie duszę, nawet nie potrafię się rozpłakać jak dostaję opr, spuszczam głowę i biorę do siebie. Dam radę, muszę.

Uciekam zaraz do pracy, pozdrawiam

Gatto no u mnie póki co nie przyszła pierwsza @ po #. Ktoś tu pisał,że pierwszy dzień krwawienia poronnego jest liczony jako pierwszy dzień cyklu...więc u mnie byłby już 31 dc. Ostatnio miałam @ równo co 28 dni,po lutowej stracie pierwszą @ dostałam po 33 dniach...Więc wszystko jeszcze przede mną.Lada dzień powinno sie okazać.Juz mam cykora.

Plenitude to w takim razie życzę spokojnego,bezstresowego dnia w pracy:)))Buziaki

kobietko muszę tak zrobić, a może da mi jakieś łagodne leki na uspokojenie, powiem, że się staram i tyle. Mam zdrowo przerąbane, najgorsza jest świadomość tego i w sumie bezsilność. Mam nadzieję, że wytrzymam, że lekarz da mi bromergon, że coś się w końcu uda.

śmigam, papatki

plenitude a czy tylko ty jestes tak traktowana w pracy??? trzeba zrobic porzadek z takim dziadem.nie mozesz przyplacac tego swoim zdrowiem...a moze problemy z zajsciem maja zwiazek z tym cio sie dzieje w pracy??? gatto,a witaminki jakies przyjmujesz???kłaczku nio to wreszcie znalzl sie ktos normalny kto o nic sie nie czepiał.bardzo dobrze.

nio kochane,a u nas cos sie zaczyna dziac,mała sie 2 razy porzadnie wyprozniła:tak:.jeszcze sie nadyma i sprawia jej to bol,ale jest juz postep.moze leki zaczynaja dzialac albo ta laktuloza co jej podalam,albo jedno i drugie.wazne,ze ma apetyt.w srode byla wazona i wazy 2980kg:-) przez poltora tygodnia przybrała 310gram nawet pediatra pochwalila,ze mimo dolegliwosci dziecko ladnie rosnie.bo nasza Ala to mały głod:tak: co 2h je,ale z 1h spedza przy butli.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry