Karola - A sama nie możesz iść na spacer?
nio mogła bym,ale nie ogarnelam jeszcze trzymania nosidelka i wyciagania wozka z komorki i rozkladania go pod blokiem.
hona dziekuje.nio jak narazie pije tylko cherbatke koperkowa,ale mam zamiar zaczac jeszcze pic wode niegazowana w wiekszej ilosci-tak mowila polozna w szpitalu,ze to pobudza laktacje i jesio bede pila kawe zbozowa z mlekiem.nio i zastanawiam sie nad kupnem laktatora elektrycznego,bo recznym nie jestem w stanie sciagnac calego pokarmu,a elektryczny to tak jakby sie dziecko przystawiało.a skad twoj maz pochodzi??
plenitude,a nie slyszalas o kims godnym polecenia??? jesli nie to wejdz moze na strone znany lekarz.pl i tam popatrz.
majra nio mała byla wlasnie karmiona enfamilem i nie bylo klopotow,ale zmienilismy na bebiko ze wzgledu na cene i sie zaczelo...teraz ten hipp,ale tez to samo,bo mala nie moze sie po nim zalatwic,placze itd i to mleko blokuje zalatwianie sie po moim

...lekarka mowila,ze jesli poprawy nie bedzie to zmienimy na hipp komfort-wg mnie bez sensu,bo skoro po zwyklym nie ma efektow to czemu ma byc po tym?? zasugerowala jeszcze bebilon,ale my nie bedziemy za kazdym razem wprowadzac nowego mleka i wlasnie maz dzis rano powiedzial,ze kupi malej enfamil i wrocimy do tego,bo to mleko tolerowala bez klopotów.i jesli nadal beda zaparcia to wtedy pojdziemy do lekarki i pewnie bede chciala skierowanie do gastrologa o ile jest potrzebne.
a my jednak poszlismy wczoraj na spacer z mała.bardzo lubi przebywac na swiezym powietrzu,spiuchna sobie nic ja nie obchodzi

.maz wczoraj mi powiedzial,ze dziecko bardzo nas do siebie zblizyło i,ze kocha mnie jeszcze bardziej

...