Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
rany, mam dokładnie tak samo!!! dopiero się Was uczę, nie zawsze wiem, do końca, o czym rozmawiacie, nie wiem, jak się odnieść do niektórych postów i potem się martwię, że na buraka i egoistkę wyjdęI.. Dziewczyny jak Wy się nie gubicie w tym co do kogo napisać?!!! Ja już notatnik otwarłam i spisuję niki, bo nie chce nikogo pominąc i urazić, a gubie się ;p
:-
pewnie znowu doopa bo brodawki różowe i cyc nie boli, ale poczekam
a co u Ciebie kochana?
jeszcze bardzo delikatne, ale to
A te zębolki- wymiatają :-) A śladu po ukąszeniu nie zazdroszczę!! A co do plamienia mam nadzieję że to implantacja!!! Ja też w tym moim niby nieudanym cyklu miałam plamienia a suwaczek zasuwa 
Śliczna :-)
Jesteś dzielną kobietą;*
;-)plenitude trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&& ja czekam na malpiszona dwa dni temu robilam test bo brzuch mnie pobolewal jak na @ myslalam ze moze sie udalo ale oczywiscie negatyw wiec czekam na @.Wszystko do d..y:-(