Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Jak się czujesz?? kciuki za wizytę!!!

Kłaczek on jest bossskkkiii ,a ten uśmiech to powalaaaa na kolana.Enya, ja nie widze, ale z doswiadczenia wiem, ze na zdjeciu czasem mniej widac niz na zywo. Dla mnie fotka niezbyt ostra, obraz zamazany. Pilnuj tempki, to pewny wykladnik. No i powtorz testa jutro, albo jeszcze lepiej za 2-3 dni.
Martussia, trzeba bylo uaktualnic fote bo tamta ze 2 miesiace miala i wygladal na niej jak usmiechniete jajo, a przeciez to juz duzy chlopczyk jest.
Prosze bardzo, usmiech Prezesa:
I sie wydalo - bylismy na jezynach i jadly nas komary. Maly ma na czole dorodna banie po ukaszeniu. Reaguje na ukaszenia tak jak ja - rosna giga banie.
W kwestii wczorajszego zagadnienia, to melduje ze zglupialam. Wieczorem czysto, wiec zaszalelismy dosc konkretnie, rano czysto... Albo to nie @, albo sie rozmyslila, albo zeszla do podziemia i knuje.