Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jesli tutaj nie dadza mi jakiejs dobrej masci to poprosze mame, zeby mi przyslala ta o ktorej piszesz, juz sobie zanotowalam. Z jedzeniem faktycznie moze byc problem, a ja musze sie jesc bo mam lokatora;-)pewnie jakies zupy bede musiala, choc ich nie lubie
Tak samo leci jak po sn.Cafe Late witaj, przykro mi ze Cię spotkało to nieszczescie. mam nadzieję że w naszym gronie poczujesz się o wiele lepiej...przytulam.
Bett u nas będzie Hania, dzięki ze się podpytałaś o nasze dolegliwości...dobrze że z Twoim Maluchem i szyjką wszystko ok. cieszę się przeogromnie. całuski
As o rany jaka piękna ksieżniczka. ależ masz talent dziewczyno, chciałabym umieć tak dziergac....no cuda przecudne... co do cc pytałam o to, czy potrzebne są pieluchy do połogu, czy dołem leci tak samo jak przy normalnym porodzie? a może wystarczą zwykle podpaski???
Martusia dziękuję, czuję się dobrze, ociezale ale dobrze...

MEGA GRATULACJE !!!!!!Jestem już po pracy .... i z pięknymi wieściami :-)
Rozmawiałam z Aniunią , od rana jest mamą Tobiasza , waga ok 2500 , 51 cm , 10 punktów . Wszystko dobrze przebiegło , oboje czują się świetnie , Aniunia dziękuje za wsparcie z Waszej strony . Odzwie się jak wrócą ze szpitala .

Kochana a tak z ciekawości miałaś już kiedyś jakąs operację? Pod całkowitą narkozą?? Chodzi mi o to jak reagujesz właśnie na narkozę. A co do jedzenia po operacji to głównie kisiele, budynie, wszystko płynne lub półpłynne :-)

:-):-)